- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче за аналния секс
здр искам да ви попитам нещо за аналния секс.....таа вапроса ми е малко тъп обаче... е ще питам направо ... освен промивките има ли някакъв друг начин за да се чувствам сигурна (че няма да изцапам партниора си) питам за някакви хапчета или за някои други хитринки
Хапчета ?!
Минавай през кенефа. Друг вариант нямаш, ако не искаш клизма.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Дам това е. 1-2 часа преди акта мини пред тоалетната и се увери, че си изхвърлила всичко което ти е по силите и се измий хубаво... Това е което можеш да направиш без клизмаВъпреки, че съм чувала, че тя е доста приятно занимание...
П.П. Имам чувството, че си още в тийн години щом се дърпаш от клизма. По принцип е хубаво да се експериментира, но ако не си достатъчно готова, не опитвайНе е нужно да се доказваш пред момчето, ако те обича, ще те разбере. Все пак аналния секс е доста рисковано занимание.
П.П.2. Не преминавайте от анален на вагинален секс. В ануса има секрети, които могат да причинят инфекции във вагината.
Първоначално написано от sladur4etovr
Къде искаш да си ги правиш тези промивки за анален секс?Отзад ли?![]()
"П.П.2. Не преминавайте от анален на вагинален секс. В ануса има секрети, които могат да причинят инфекции във вагината."
това го знам мерси за пояснението все пак о sorry за тъпия въпрос
за поста по-нагоре.. Ами да промивки за анален секс вероятно се правят в ануса или както ти се изрази - "отзад"
Като каза хапче, да нямаше предвид разхлабително ?
Така ще се прочистиш, че ще забравиш за секса.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ами изходи се като хората след това си вземи един душ и няма да имаш проблеми
и бъди сигурна в човека до себе си иначе недей да пробваш..мн си е рисковано!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
nai dobre idi v aptekata i si vzemi jensko dushche i si napravi promivka i se izakai)) tova e obshto vzeto
Кви хапчета бе,меносвен разклабително,та да изтреляш кафевите приятели...
Вземи си разхлабителни.Или активен въглен, после в теб няма да има нищо.
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
освен органиПървоначално написано от TheRunaway
![]()
споко човече![]()
мангалите и промивки не правят и пак нищо им няма![]()
Ako si se izhodila, pravish edna burza promivka na debeloto chervo s malko vodichka i si gotova za prepuskane.
Eating isn't cheating - Arnold