.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Лош Дъх

Hybrid View

Лош Дъх

Значи на 16 години съм и имам проблем с лошия дъх. Значи не усещам някакъв лош вкус в устата си, обаче примерно като съм в реиса или някъде където има хора, осъзнавам че те усещат лоша миризма, при което започват да се въртят и търсят откаде идва, а пък и приятели са ми казвали, че дъха ми мирише лошо... Нямам проблем със зъбите (засега)..
    Плс помогнете

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми незнам на какво може да се дължи това, ама дъвчи дъвки, смучи ментови бонбони и няма да ти е гаден дъха. Аз имам една позната, която има ужасен дъх, изобщо доближи ли се на по-малко от метър чак гадно ми става, ма нейните зъби са некви мн гадни, кафеникави, иначе не е лошо момичето. Мий си и по-често зъбите.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Значи дъвките и бонбоните ми отстраняват лошия дъх за 20-30 мин. максимално, а зъбите си ги мия по 2 пъти на ден ...

Жабурай се със sandrin
    ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
    МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!

Град
    София
    Проблеми със зъбите, проблеми със стомаха, проблеми с езика, проблеми с венците.

Едно от тях е със сигурност. Отиди на профилактичен преглед при зъболекаря. При миене на зъбите си търкай езика. Някъде се развъждат гадни гущери, затова мирише.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от bgdeni
    Значи дъвките и бонбоните ми отстраняват лошия дъх за 20-30 мин. максимално, а зъбите си ги мия по 2 пъти на ден ...
    Ами през 20-30 мин лапаш бонбони и така няма да имаш лош дъх, но всъщност сега като се замислих щом като си миеш 2 пъти дневно зъбите и дъвчешщ дъвки и бонбони и пак не ти погамат значи сигурно имаш някакъв проблем!ЗЪБОЛЕКАР!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ммм до колкото знам лошия дъх идва не толкова от зъбите колкото от езика..

Ми не знам за другите, ама аз си ги мия по 4-5 пъти на ден, 2 пъти ми се струва малко. Дменяй дъвките като усетиш, че им спира действето и използвай паста за свееж дъх, щот и тя помага и ням ада се повтарям с мненията преди мен - съгласна съм с тях
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Перник
    Има момиче от моя клас с ужасен дъх.Не знам дали сама се усеща,но друго е човек да не си мие зъбите и да го усетиш само когато си много близко до него,но на 1 метър и повече съм от това момиче и мерише.Говорил съм по такива теми със зъболекар и каза,че това си е някакъв проблем и не е от дъха.По добре отиди на зъболекар.Никак не е приятно за другите а пък и особено за теб.Не мисля,че е от това,че не си миеш зъбите.Имаш някакъв проблем с устата,щом в рейса те усещат..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Мега фен
    Град
    София
    Някакви гъбички или бактерии по - скоро са според мен. Разбира се, аз не съм лекар, за това най- добре да се съветваш със специалист, защото в никакъв случай проблема не е козметичен.

И аз имам такава съученичка, смърди ужасно, а най- странното е, че тя май не знае, а и приятелите и не и казват.

Супер фен
    Сандрин помага. Супер е даже. 3-4 лв. е. Изплакваш си устата сутрин и вечер с него. Упътване има.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Иди на зъболекар. Като си миеш зъбите, чисти си и езика, небцето, бузите. Яж магданоз.

Дъвчи повече Orbit и т.н.,но според мен е най-добре да отидеш на зъболекар

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    или имаш зъбен камък на венците на зъбите,защото по принцип и от него се получава лошия дъх дори и следизмиване на зъбите,или причината ти е в гърлото особенно ако имаш някоя сливица и имаш възпаление,което се дължи на малки бели кръгли топченца като гнойни пъпки на гърлото от това също се получава лошия и неприятен дъх,дъвчи дъвки Орбит

Причините за лошия дъх са много. От лоша устна хигиена, развален зъб, налепи по езика и небцето, до проблеми със стомаха, нередовно хранене, болно гърло. Най-добре посети и зъболекар и прегледай стомаха си, та дори един преглед при УНГ няма да е излишен.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ако имаш проблеми със сливиците или често те боли гърло!!!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

am neznam na kakvo se dalji no kakto kazaxa pove4eto davki mentovi bonboni i taka neznam

Голям фен
    Спри да ядеш общоприетите храни.

Чела съм че при жените се дължи на това че отделяме повече белтъци от мъжете.Лекувало се с по-често миене на зъбите и рано сутрин пиене на черен чай.

Сандрин!!! Аз го жабурих покрай пиърсинг в устата, но стигнах до извода, че дава страхотен дъх
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Ами взимай си дъвки и бонбони.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Причините за лошия дъх са много. От лоша устна хигиена, развален зъб, налепи по езика и небцето, до проблеми със стомаха, нередовно хранене, болно гърло. Най-добре посети и зъболекар и прегледай стомаха си, та дори един преглед при УНГ няма да е излишен.
    не е точно така - хигиената най-често е даже завишена.

редът е такъв:

- ДЕРМАТОЛОГ/кожен лекар;
    - стоматолог
    - УНГ
    - гастроендокринолог

това състояние си има даже точна диагноза (като ортография)и съответно лечение

мий си зъбите сутрин,обед и вечер..при миене на зъбите с четката минаваи и през езика.. дъфчи дъфки постоянно трябва да има ефект

вероятно имаш бактерии в гърлото
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Иди на зъболекар, той ще ти каже за какво става на въпрос.
    На първо време след хубаво измиване на зъбите(поне 2/3мин. четкане) и изчеткай хубаво езика, после ги почисти и с конец и след това с вода за уста.
    И от време на време през деня смучи ментови бонбони или дъвчи дъвки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си