Значи на 16 години съм и имам проблем с лошия дъх. Значи не усещам някакъв лош вкус в устата си, обаче примерно като съм в реиса или някъде където има хора, осъзнавам че те усещат лоша миризма, при което започват да се въртят и търсят откаде идва, а пък и приятели са ми казвали, че дъха ми мирише лошо... Нямам проблем със зъбите (засега)..
Плс помогнете![]()
![]()
![]()
еми незнам на какво може да се дължи това, ама дъвчи дъвки, смучи ментови бонбони и няма да ти е гаден дъха. Аз имам една позната, която има ужасен дъх, изобщо доближи ли се на по-малко от метър чак гадно ми става, ма нейните зъби са некви мн гадни, кафеникави, иначе не е лошо момичето. Мий си и по-често зъбите.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Значи дъвките и бонбоните ми отстраняват лошия дъх за 20-30 мин. максимално, а зъбите си ги мия по 2 пъти на ден ...
Жабурай се със sandrin
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
Проблеми със зъбите, проблеми със стомаха, проблеми с езика, проблеми с венците.
Едно от тях е със сигурност. Отиди на профилактичен преглед при зъболекаря. При миене на зъбите си търкай езика. Някъде се развъждат гадни гущери, затова мирише.
Don't tell me what I can or can't do !
Ами през 20-30 мин лапаш бонбони и така няма да имаш лош дъх, но всъщност сега като се замислих щом като си миеш 2 пъти дневно зъбите и дъвчешщ дъвки и бонбони и пак не ти погамат значи сигурно имаш някакъв проблем!ЗЪБОЛЕКАР!Първоначално написано от bgdeni
Ммм до колкото знам лошия дъх идва не толкова от зъбите колкото от езика..![]()
Ми не знам за другите, ама аз си ги мия по 4-5 пъти на ден, 2 пъти ми се струва малко. Дменяй дъвките като усетиш, че им спира действето и използвай паста за свееж дъх, щот и тя помага и ням ада се повтарям с мненията преди мен - съгласна съм с тях![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Има момиче от моя клас с ужасен дъх.Не знам дали сама се усеща,но друго е човек да не си мие зъбите и да го усетиш само когато си много близко до него,но на 1 метър и повече съм от това момиче и мерише.Говорил съм по такива теми със зъболекар и каза,че това си е някакъв проблем и не е от дъха.По добре отиди на зъболекар.Никак не е приятно за другите а пък и особено за теб.Не мисля,че е от това,че не си миеш зъбите.Имаш някакъв проблем с устата,щом в рейса те усещат..
Някакви гъбички или бактерии по - скоро са според мен. Разбира се, аз не съм лекар, за това най- добре да се съветваш със специалист, защото в никакъв случай проблема не е козметичен.
И аз имам такава съученичка, смърди ужасно, а най- странното е, че тя май не знае, а и приятелите и не и казват.
Сандрин помага. Супер е даже. 3-4 лв. е. Изплакваш си устата сутрин и вечер с него. Упътване има.
Иди на зъболекар. Като си миеш зъбите, чисти си и езика, небцето, бузите. Яж магданоз.
Дъвчи повече Orbit и т.н.,но според мен е най-добре да отидеш на зъболекар![]()
или имаш зъбен камък на венците на зъбите,защото по принцип и от него се получава лошия дъх дори и следизмиване на зъбите,или причината ти е в гърлото особенно ако имаш някоя сливица и имаш възпаление,което се дължи на малки бели кръгли топченца като гнойни пъпки на гърлото от това също се получава лошия и неприятен дъх,дъвчи дъвки Орбит
Причините за лошия дъх са много. От лоша устна хигиена, развален зъб, налепи по езика и небцето, до проблеми със стомаха, нередовно хранене, болно гърло. Най-добре посети и зъболекар и прегледай стомаха си, та дори един преглед при УНГ няма да е излишен.
Ако имаш проблеми със сливиците или често те боли гърло!!!!!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
am neznam na kakvo se dalji no kakto kazaxa pove4eto davki mentovi bonboni i taka neznam![]()
Спри да ядеш общоприетите храни.
Чела съм че при жените се дължи на това че отделяме повече белтъци от мъжете.Лекувало се с по-често миене на зъбите и рано сутрин пиене на черен чай.![]()
Сандрин!!! Аз го жабурих покрай пиърсинг в устата, но стигнах до извода, че дава страхотен дъх![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
не е точно така - хигиената най-често е даже завишена.Първоначално написано от fiama
редът е такъв:
- ДЕРМАТОЛОГ/кожен лекар;
- стоматолог
- УНГ
- гастроендокринолог
това състояние си има даже точна диагноза (като ортография)и съответно лечение
мий си зъбите сутрин,обед и вечер..при миене на зъбите с четката минаваи и през езика.. дъфчи дъфки постоянно трябва да има ефект![]()
вероятно имаш бактерии в гърлото
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]