- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мразя се......
ние сме двете крайности... едва ли ще я видиш, защото така като гледам си в голям град, а аз не мога да започна някакви свалки с онова момче от супермаркета, защото си имам приятел и сме в ПРЕКАЛЕНО малко градченямате си и на идея как всеки ден се ядосвам от този факт... момчето е толкова сладко
но няма как да стане.. в мн малко градче съм и имам мн голяма съвест...
![]()
та по твоя проблем освен като посрещаш новата 2009-та да си пожелаеш да срещнеш това момиче и като го видиш др път да го заговориш....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
... Ти си незаменима..Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ACϟDC
да бе да...тя е русаПървоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак не може да ти стъпи на малкия пръстПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ACϟDC
И на мен ми се случи нещо такова само,че във влак.Момчето ме гледаше доста дълго време и накрая ме заговори,разприказвахме се,но не много...Нямах представа,че ще слезе всеки момент.Искаше ми се да му взема скайпа,обаче ме беше срам да попитам.Повече не го видях.Беше хубаво момче,но гаджето ми е по-хубаво.![]()
да,ама за нея пишеше теми.не за мен налиПървоначално написано от FlashMX
![]()
разбивач на сърца такъв
![]()
Ти си прекалено специална за тема в един най обикновен форумПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ACϟDC
Кви са тия свалки бе?Вземете си стая...![]()
само си търсиш извинение,нали?Първоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
![]()
ДидооооПървоначално написано от SuNsEt
...той не ме иска
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми значи е зле...Той май беше този,който се казва Александър(обидих го в една тема за имена)Първоначално написано от aka6a_vamp
.Много си се променила от миналата година ми се струва
Що не пишеш в скайп?
ПП:Най-много мразя да ми казват Дида или Дидо...![]()
да тва е СашкоПървоначално написано от SuNsEt
![]()
няма повече да ти викам Дидо,просто съм свикнала на една фр така...аа в скайп как се пишеш,че не те намирам
мн никове
![]()
°ҳ̸ҳ†Guinevere du Coudray†̸ҳ̸°![]()
Как да не те искам беее.......... Аре преставам да търся русата......Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
ACϟDC
Ооо дуре тогавакрай на темата,той ще се задоволи и с мен
![]()
![]()
Да! Край ти си ми пре пре пре - достатъчна!!!!Първоначално написано от aka6a_vamp
ACϟDC
HAPPY END *SUNNNN*Първоначално написано от FlashMX