Така. Историята започва когато отидох с един ФР в CCS той да види едни неща в SABOTAGE и после да гледаме няква анимация на име мадагаскар

. После отиваме да си зема един тролей от подлеза а той с машрутка да си ходи и ... тогава я видях

.... За пръв път ми направи впечетление момиче,което не познавам... Със сини очи , руса коса мн хубаво облечена с едни мн сладки кетцки ..... Имах удоволствието да сме в един и същи тролей , но тя беше с 1 фриендка . Няколко пъти ни се засичаха погледите и дойде момента в , който трябваше да сляза и си казах "Това е сигорно никога пак няма да я видя..." но тя слезна на същата спирка и чакахме заедно трамвай. Та идва трамвая и тя се качва за радост и аз съм със същия трамвай и си казах "Малее ако не я заговоря съм пълен тапанар..." седнах на една седалка срещу нея и пак ни е засичаха погледите аз опитах нещо да и се осмихна обаче целия се бях изнервил и сърцето ми така топтеше..... По едно време ватмана спря да си земе нещо за ядене и се забави доста време. В трамвая осветлението премигваше беше мн тихо и аз си мислих как точно сега тряба да отида и да я заговоря нещо и евентуално да и зема скайп телефон или нещо... Обаче исках но не можах да се помръдна...... просто не мога да опиша чуството как искам да стана но краката ми отказват... на следващата спирка тя слезна и аз ултра мн се издразних на себе си..... Сигорно никога повече няма да я видя... Всички връзки които съм имал са били от хора от компанията с която съм ходил сми познавам ги .. Никога не съм си се представял да отида например в мола и да се запозная с някое момиче което не познавам и не съм виждал никога преди.....