.

Виж резултатите на анкетата: Понякога чуствате ли,че сте дебела?

Гласували
116. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

95 81,90%
  • не

21 18,10%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

криза при момичетата

извинявам се, ако има друга такава тема, но имате ли това чуство като при мен , че сте дебела..пробвам всякакви диети..според вас на 15,16 години колко е нормалното тегло

Зависи от височината,а и кг седят различно на всеки.Зависи също така дали имаш мускулна маса или не.
    Bring me to life...

от Височината ти изваждаш 100-110 см и получаваш теглото
    Например: аз съм 167см вадя 110 и става 57, а аз съм 50-51кг
    :P

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Neprikosnovena
    Пълни глупости

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Зависи от височината,а и кг седят различно на всеки.Зависи също така дали имаш мускулна маса или не.
    Точно!

Лично на мен ми е омръзнало да чета подобни теми! Толкова ли не можете да прецините дали сте "дебели" или не??? Огледало нямате ли за да се видите? Дадени килограми седят по един начин на един човек и по друг начин на дург човек.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Neprikosnovena
    tva deto izvagda6 110 sa pulni gluposti az sum 175 i ako bqh 65 kg 6tqh da sum ebatiii..., a ti trqbva da si okolo 47-8 za da si naistina slaba za tvoq rust

Аре бе? За това ли всяка една таблица, която имам показва, че 45-50 кг е идеално за моята височина (156). Самата аз съм 47 килограма, но дори като бях с 2 кила отгоре не изглеждах дебела, а бях в перфектна форма. Сега се чудя как да напълнея. А мускулна маса нямам и 1 грам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аре бе? За това ли всяка една таблица, която имам показва, че 45-50 кг е идеално за моята височина (156). Самата аз съм 47 килограма, но дори като бях с 2 кила отгоре не изглеждах дебела, а бях в перфектна форма. Сега се чудя как да напълнея. А мускулна маса нямам и 1 грам.
    ъъ ти на колко си

Всеки има такъв период

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    da!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на akinom
    тук има 6 лъжци

Нямала съм точно такъв проблем,но се ядосвах,че кожата ми е тъмна,но отвреме на време съм се дразнила,че съм била дебела,но при всеки човек е различно и зависи от мускулната маса и масата на костите.
    ...Wherever you go whatever you do I will be right here waiting for you..
    Whatever It takes orhow my heart breaks I will be right here waiting for you ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да И странното е, че си изглеждам нормално, същите килограми съм си както и преди, но се чувствам по-дебела и сега се опитвам да сваля някой килограм...

П.С. Изобщо не са верни тези таблици ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Да ти имам проблема! На всеки човек различно му стоят килограмите. На някой не им отива да са просто много слаби или много дебели. Аз например не понасям момичета отпред като шкурка и отзад като шперплат. Еми са каквото и да си говорим здравето отвътре личи отвън. Отслабвай или дебелей до степен, която ще те кара да се чувстваш добре. Останалото е просто гонене на цифри без резултат!
    Жената шофьор е като падащата звезда - ти я виждаш, тя тебе не!

http://www.teenproblem.net/teenid/Crush

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Да,като преям и ми се подуе корема и не мога да се вдигна

Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ъъ ти на колко си
    То няма много общо, да ти кажа. Но когато бях на 15 тежах 49. Но ще ти кажа някои неща.
    1. Много зависи от пропорциите ти - има момичета с едра структура. Тези момичета никога няма да имат фигура на манекенка и това няма нищо общо с мазнините.
    2. Може да си с тежки кости. Например 2 момичета на едни и същи килограми могат да изглеждат по различен начин - едната да е закръглена, а другата много слаба. Просто защото слабата е с тежки кости, които допринасят за килограмите.
    3. Много важно е да запомниш, че ти си в пубертета, поне така мисля. По време на пубертета е напълно нормално да качиш килограми. Превръщаш се в жена, а жените имат повече мазнини. Ако смяташ, че са ти излишни килограмите - приемай повече течности, яж често, но по малко. Няма смисъл да се ограничаваш, само че яж с мярка - вместо 2 шоколада за час, изяж в рамките на деня половин шоколад - 1/3 сутрин, 1/3 на обяд и 1/3 на вечеря. Впрочем, от шоколада не се пълнее, но за всеки случай си купувай натурален - хем ще знаеш, че няма натъпкани глупости, дето да ти се лепнат, хем ще си утолиш жаждата за сладко. Макар и леко да горчи, пак е със захар. Имай предвид, че точно в процеса на развитие не трябва да се лишаваш от храни. И не е хубаво да пазиш диети - те са за тези, които наистина имат ПРОБЛЕМ с килограмите. Ти надали си от тях. И за да пазиш добра форма прави физически упражнения, ако ще това да значи коремни преси и качване на стълби.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз съм почти на 16 иии съм 167см - 54 кг

никога не съм се чуствала дебела защото съм 1.68см и тежа около 46-49г
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    ъъ ти на колко си
    То няма много общо, да ти кажа. Но когато бях на 15 тежах 49. Но ще ти кажа някои неща.
    1. Много зависи от пропорциите ти - има момичета с едра структура. Тези момичета никога няма да имат фигура на манекенка и това няма нищо общо с мазнините.
    2. Може да си с тежки кости. Например 2 момичета на едни и същи килограми могат да изглеждат по различен начин - едната да е закръглена, а другата много слаба. Просто защото слабата е с тежки кости, които допринасят за килограмите.
    3. Много важно е да запомниш, че ти си в пубертета, поне така мисля. По време на пубертета е напълно нормално да качиш килограми. Превръщаш се в жена, а жените имат повече мазнини. Ако смяташ, че са ти излишни килограмите - приемай повече течности, яж често, но по малко. Няма смисъл да се ограничаваш, само че яж с мярка - вместо 2 шоколада за час, изяж в рамките на деня половин шоколад - 1/3 сутрин, 1/3 на обяд и 1/3 на вечеря. Впрочем, от шоколада не се пълнее, но за всеки случай си купувай натурален - хем ще знаеш, че няма натъпкани глупости, дето да ти се лепнат, хем ще си утолиш жаждата за сладко. Макар и леко да горчи, пак е със захар. Имай предвид, че точно в процеса на развитие не трябва да се лишаваш от храни. И не е хубаво да пазиш диети - те са за тези, които наистина имат ПРОБЛЕМ с килограмите. Ти надали си от тях. И за да пазиш добра форма прави физически упражнения, ако ще това да значи коремни преси и качване на стълби.
    Wrathchild напълно права си!
    Аз например съм 178-9 и теглото ми варира между 55-60 кг като мисля,че е напълно нормално,а и съм с нормално телосложение.Обаче като кажа колко кг съм всички ме гледат доста учудено ,но просто имам тежки кости.

Иначе разбирам защо съм си с нормално поне за мен телосложение.ВСЕКИ ден ям шоколад и то по няколко пъти на ден на долу-горе еднакви интервали.Ям и някакви по-боклучести храни като хамбургерите от училище чипсове и т.н.,но ям по малко и на често.Даже и сега с 2 чаа през ноща ям бисквити с течен шоколад

Пия по минимум 2 л вода на ден и си пия и натурални сокчета,айрян,кола,фанта и подобни

Не ям много здравословни храни,но изразходвам достатъчно енергия,че да не ми се лепи нищо излишно

Да, доста често... Но нямам воля за диети, което ме депресира..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

sweetsunshine, ето, виждаш ли как няма смисъл от диети? Между другото, дори да не си с тежки кости, теглото си ти е нормално.
    ~

Хах то да беше понякога...
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Град
    Around... :)
    Аха, от доста време се чувствам дебела
    Надявам се, че скоро ще успея да го променя. Надеждата умира последна.

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Аха, от доста време се чувствам дебела
    Надявам се, че скоро ще успея да го променя. Надеждата умира последна.
    ...освен ако не я изпревариш!
    Bring me to life...

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Ем аз никога не съм се чувствала дебела :P в момента съм 166 и съм 45 кг и фигурата ми е мн добра
    <3 أحبك الشمس

олее аз надебелея ли с един .. два килограма и вечее съмм в криза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си