.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Когато съм в адски кофти настроение гледам да избягвам хората, щото почвам да си го изкарвам на тях. Стоя си в стаята ядосвам си се, пускам си музичка или някое филмче за отпускане и ако имам късмет след 2 часа всичко пак е перфе
    Fuck you You fucking Fuckers

Ами аз доста често се ядосвам и нервнича за глупости Когато съм си в нас ритам диваните, вратите, леглата, шкафовете..всичко, което може да се срита.. Или просто крещя в някоя възглавница.., но по-често се случва да натупам леглото
    Иначе на село (съседите са истински лазители по нервите ) веднъж от яда си не забелязах една тухла и така се спънах, че за малко да падна в герана. От тогава знам, че като съм ядосана не трябва да тръгвам в тая посока. Иначе най-често си го изкарвам на баба ми.. Имало е случаи, когато до такава степен съм била ядосана, че тичам между къщите по улицата и крещя

Град
    София
    аз пък преди млатех една круша,обаче осъзнах,че това ме изнервя още повече.Сега просто лягам и не мисля,щото все искам да ударя нещо

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Рядко се случва И се разсейвам или с компа или пък си мисля за нещо хубаво, което предстой
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ем...аз трудно се паля, но като се "запаля".... си го изкарвам на нещо или на някой и почти винаги последствията са трагични... Последния път си хвърлих телефона в едно езеро
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

AC/DC the razor's edge много ми помага ,както и други рок парчечета

слушам музика

Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Започвам да удрям един шкаф но след няколко години топалки дървото дебело няколко см. се сцепи и наще ми се скараха и сега си търся нещо ново да налагам. Ако има желаещи да кажат , от София съм.
    айде
    Ама няма да бягаш.

Най-доброто решение когато си ядосан е да излезеш на вън и да строшиш сичко по пътя си а пък ако засечеш и някой черен манго става много интересно
    Demons Are Waiting For You

Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*

Голям фен
    Изкарвам си го на сестра ми тя си го изкарва на мен и така, после майка ми се ядосва, а баща ми също се намесва и става "весело". Иначе, когато съм сама, слушам музика и ми се е случвало да плача от яд. Нищо не помага засега.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    . . . . изключвам всички телефони и глупости и казвам да не ми влиза никой в стаята щото ще спя и... тука вече зависи. понякога наистина заспивам, друг път си пускам музика или пък се ровя в някои сайт или пък си чета нещо...абе сякви занимания, които обаче върша САМА. в тия моменти нямам грам желание някой да ми е на главата
    + !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    амии...удрям си главата ако съм още в училище в перваза на вратата ако съм вкъщи в стените изкарвам си го на нещо или някой и псувам вкъщи (докато съм сама ) :P :P :P :P

Град
    Варна
    отивам на тренировка и им скъсвам г*за или надувам музика вкъщи (като теб)

Град
    In Devil's Castle
    ами..какво-скачам,мятам,хвърлям различни неща,викам...после се успокоявам и слушам музика
    someone else...

Изкарвам си го някого най-често.
    Иначе слушам музика и аз.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Фен Аватара на RaZcAkVa6tIq
    Град
    NqKaDe Na LuNaTa
    Изкарвам си го варху брат ми и без това ме дразни изклу4ително много.
    Offfff skuka..........

Мега фен
    Град
    Извън границите
    изкарвам си го на всички и после съжалявам

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми