- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- когато сте бесни...
Когато съм в адски кофти настроение гледам да избягвам хората, щото почвам да си го изкарвам на тях. Стоя си в стаята ядосвам си се, пускам си музичка или някое филмче за отпускане и ако имам късмет след 2 часа всичко пак е перфе
Fuck you You fucking Fuckers
Ами аз доста често се ядосвам и нервнича за глупостиКогато съм си в нас ритам диваните, вратите, леглата, шкафовете..всичко, което може да се срита.. Или просто крещя в някоя възглавница.., но по-често се случва да натупам леглото
![]()
Иначе на село (съседите са истински лазители по нервите) веднъж от яда си не забелязах една тухла и така се спънах, че за малко да падна в герана. От тогава знам, че като съм ядосана не трябва да тръгвам в тая посока. Иначе най-често си го изкарвам на баба ми.. Имало е случаи, когато до такава степен съм била ядосана, че тичам между къщите по улицата и крещя
![]()
![]()
аз пък преди млатех една круша,обаче осъзнах,че това ме изнервя още повече.Сега просто лягам и не мисля,щото все искам да ударя нещо
Рядко се случваИ се разсейвам или с компа или пък си мисля за нещо хубаво, което предстой
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ем...аз трудно се паля, но като се "запаля".... си го изкарвам на нещо или на някой и почти винаги последствията са трагични... Последния път си хвърлих телефона в едно езеро![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
AC/DC the razor's edge много ми помага ,както и други рок парчечета
Ама няма да бягаш.Първоначално написано от smeshnik
![]()
Най-доброто решение когато си ядосан е да излезеш на вън и да строшиш сичко по пътя си![]()
![]()
а пък ако засечеш и някой черен манго става много интересно
![]()
![]()
![]()
![]()
Demons Are Waiting For You
Stahlgewitter 4ever *bow* *bow*
Изкарвам си го на сестра ми тя си го изкарва на мен и така, после майка ми се ядосва, а баща ми също се намесва и става "весело". Иначе, когато съм сама, слушам музика и ми се е случвало да плача от яд. Нищо не помага засега.![]()
Don't worry, be happy!
+ !Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
амии...удрям си главата ако съм още в училище в перваза на вратата ако съм вкъщи в стените изкарвам си го на нещо или някой и псувам вкъщи (докато съм сама![]()
)
![]()
:P :P :P :P
![]()
отивам на тренировка и им скъсвам г*за или надувам музика вкъщи (като теб)
ами..какво-скачам,мятам,хвърлям различни неща,викам...после се успокоявам и слушам музика![]()
someone else...
Изкарвам си го някого най-често.
Иначе слушам музика и аз.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Изкарвам си го варху брат ми и без това ме дразни изклу4ително много.![]()
![]()
![]()
Offfff skuka..........
изкарвам си го на всички и после съжалявам![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!