- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходи ми се на море бе деа
само споделям, че да ми олекне![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
и на мен,ама като си го кажа не ми става по-леко!
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз пък вчера бях на плажа да се попечем няколко приятелки ама водата не ставаше още.Така, че не се ядосвайте.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
По света все едно няма плажове и водата не е перфектна и по това време...
Saatana vittu perkele hate crew!
И на мене ми се ходии ама чаккк по другата седмица![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
и на мене ми се ходи . ама мога да ида когато си искам ,поне живея в Бургас![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ходете на бяло море ако сте от София.
Аз например както съм в Благоевград, решаваме петък вечерта и тръгваме с приятели, отиваме на плаж на бяло море в събота и в неделя, и в неделя вечер към 16.00 часа си тръгваме и към 19-20 часа сме в Благоевград. Да не говорим че там е по-евтино![]()
И на мен![]()
И на мен ми се ходи много,ама май ще ми се размине тая година.
ами че к'во ше му е .. дядото от нашия вход вече хвърли дрехите и се пече на площадката ..![]()
И на мен много ми се ходи на море. То водата е студена, но поне за плаж си заслужава.. Да свършва тва училище и да хващам влака за Варна, Добрич и тва е!
Топни си краката на централния и заради менПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
и аз искам...
И на мен много ми се ходи на море. То водата е студена, но поне за плаж си заслужава.. Да свършва тва училище и да хващам влака за Варна, Добрич и тва е!
Топни си краката на централния и заради менПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
^ На предишната страница си написала абсолютно същия коментар !?
И на мен ми се ходиНямам търпение да дойде Август
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и на менама ше отида
в Созопол
![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
черноморието съкс, ама яко
като се събере селянията от кол и въже и гледай какво става
който иска на море и почивка - в Гърция
и аз мисля утре да отскоча до кавала или тасос, само на час, час и нещо са ми![]()
Аз пък не обичам особено морето. Харесвам Варна като град. Обичам да ям рибка и да пия море покрай морето...ама плаж с голи, сланинести хора, много слънце и мръсна вода не са за мене.![]()
Аз за това ходя през септември...за да видя приятелите ми. (:
планинааааааа
*_*
и аз не харесвам морето. ако ще одим до Варно и Бургазо ще е за да видим близки хора оттам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Рила/Пирин :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."