- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nova godina
Ei kude 6te budete utre ?? Az trqbva6e da xodq na 1 party s mn golqma komapniika , no vsi4ko se razpadna ;( sega 6te buda s maika mi i ba6ta mi , koito daje sa napravili torta ;( Kakvo e tova ne6tastiee ... samo az ot vsi4kite mi priqteli v nas . Ve4e sum na 15 , a 6te karam nova god s mama i tatiiiii :@ Ne moga da opi6a kolkoooooo mi e skapano i tupo i se 4uvstvam kato poslediq ne6tastnik na zemqta ...
phah
Офф .. айде стига се оплаква .. Какво като ще си с вашите ?! Едва на 15 си .. имаш мноооого много време да празнуваш с приятели, така че .. недей се вживява толкова, не е чак толкова голям проблема ((:
ti si 1 malka piklaПървоначално написано от balon4eee
ako si mi da6terq 6e te darja nakazana do stenata s vdignati race
![]()
![]()
![]()
![]()
Ела ми на гостиПървоначално написано от balon4eee
![]()
Е кво стана бе не те ли пуснаха..айде поговори с тях пак де.. еее стискам палци
![]()
Тва няма нищо общо с любовта
Mi ne 4e ne me pusnaxa ami vsi4kite pi4ove si namerili drugi oferti4ki za nqkude drugate i nie 3m 4oveka ostanahme na suxo ... |-( Aaaa
Mbp3eJlaH za kvo da sum pikla we ?? Kvo lo6o ima da iskam da praaznyvam s vsi4ki drugi priqteli ??
phah
+1Първоначално написано от PreciousDiamond
Е баси хората как са ви зацепили .. ми направете си купонче някаде 3 де.. кфо като сте 3 пак е по добре от колкото с ваще![]()
^ Napulno si prava , ama prosto ... vsi4ko se razvali ;( 6te vidim utre dali nqma da izmislim ne6to da si napravim :S Ina4e prosto ujas ... Ta pak Mbp3eJlaH kvo lo6o ima v tova da imam jelanie da praznuvam nova godina s priqtelite si ?
phah
Първоначално написано от Mbp3eJlaH
Е ква пикла бе.. момчето споделя проблема си с нас. Нормално е да му е кофти, че ще е с техните, а не с компания![]()
Няма нищо лошо да празнуваш с приятели..Mbp3eJlaH верно кое му е лошото?!
Е в някой добър приятел или приятелка не може ли да те забере с него/я не ми се вярва толкова + 1 човек повече или по малко
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ама чакайте малко , никой не е казал , че има нещо лошо да празнуваш с приятели. Просто не е болка за умиране ако НЕ празнуваш с приятели (( :
E ne e bolka za umirane , ama e mnogo kofti ....Puk i mi kaza 4e ako mi bil ba6ta 6tql da me nakare s vdignati ruce v ugula .. ne razbrax za6to
![]()
phah
q pak avtorkata da povtori s kakvi hora 6te6e da se sabiraПървоначално написано от Rofl4e
neina priqtelka, gadjeto i i nqkvi narkomani mai bqha ?
mai si 4el drugata mi tema po toq slu4ai ... Emi nqkoi si padat malko takiva , no tova ne zna4i , 4e az 6te im se podveda po akula i 6te xodq tam da se drusam , kato luda .
![]()
phah
sig nema i da pie6 ?Първоначално написано от balon4eee
Ми то лапешка си работа "Не искам да празнувам с мама и тате...".
Какво като празнуваш с майка си и с баща си?Не съм чула някой да е умрял след като е пранувал нова година с родителите си.
Аз лично бих дала всичко за да празнувам с тях,но няма как.
Така,че не се коси за глупости,има време кога да излизаш да пиеш,да пушиш или каквото там ти се иска да правиш.Имай търпение.
Abeako bqxte v moito polujenie nqma6e da govorite taka xD
Aa da momi4e sum .![]()
Aa Mbp3eJlaH mnogo qsno 4e 6tqx da si piina malko ... vse pak e nova godina xD Edinstvenoto koeto pu6a ot vreme na vreme e treva i ne bix se nadrusala ako otida . Plus tova ne mislq 4e ve4e sum 4ak takova bebe , za da si praznuvam s moite xora .
hooliganka89 - lape6ki , no kogato vsi4kite ti priqteli sa na kupon4eta , ti da si stoi6 v ku6ti s mama i tati e malko klofti . Vseki gleda ot negovata kambanariq .
phah
verno nema lo6o da otide6... na 15 si si... piiva6, trevica ot vreme na vreme...
trebva da ti s4upat 1 to4ulka v glavata ako pita6 mene
![]()
![]()
![]()
![]()
pz za teb http://vbox7.com/play:7522f139
xaxa taq pesen mi e tolkova otvratitelna ....mersi za pozdrava
![]()
Moje bi 6te iska6 da mu 4upi6 o6te nqkvi ne6ta v glavata kato ti kaja 4e dori nqmam navur6eni 15 .. .xD no skoro skoro . Vse pak trqbva da si pojiveem kakto trqbva nali . Golqm napreduk e 4e ne se drusam , za razlika ot pove4eto xora okolo men . Ne mislex da pravq gluposti , ako otida ama taka ili ina4e subata e s/u men tazi godina .
![]()
phah
sudi za 4oveka po priatelite mu...
skoro 6e si navaksa6 dovolno drusalke malka![]()
![]()
![]()
Ne , nqmam takiva namereniq . Ne izpolzvam sinteti4ni bokluci , a i nqmam merakDobre znam , 4e tva sa boklyci i nqmam osobeno jelanie da se trovq s tqx . Prosto ot vreme na vreme si pozvolqvam da se zabavlqvam , kato priqtelite si . A i ne vsi4kite sa narkomani xD Prosto ako si ot Sofiq sigurno znae6 , 4e vseki 2ri se zaribqva s tova , a i ne samo v Sofq e taka de ... I vse pak ne trqbva da se podvejda6 po akula na drugite propadnqci okolo teb i poradi su6tata pri4ina ne drusam
![]()
phah
ti sq i akul 6e po4ne6 da mi dava6Първоначално написано от balon4eee
nema li da lqga6
propadnqci ama priateli im vika6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()