- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nova godina
Айде не се оплаквайПри теб поне само една уговорка се е прецакала,а аз какво да кажа
:
Първо щяхме да сме 23-ма души в една хижа извън града ..... Половината обаче решили да ходят я на планина,я при роднини,я някъде другаде и останахме 14 човека![]()
После запазихме 3 маси в една дискотека,но половината не харесвали музиката,която се пуска там![]()
След това решихме,че ще сме в една приятелка,но единия не искал да сме в тях,на другия гаджето му не се понасяло с това момиче ...
Днес сутринта решихме,че ще сме в приятеля ми (като останахме само 8 човека) ... Нооо ето пак проблем
Един приятел днеска се блъснал в някакъв бакшиш и му взеха книжката,скарал се с техните и решил да остане с тях ... Покрай него и приятелката му няма да дойде
Един друг приятел е канен от бившото ми гадже да излезе с тяхната компания и още не знае с кого ще излезе ... И както се очертава на Нова Година ще сме с гаджето в тях (а и може би и с един французин,който не знае грам български и ще си говорим на английско-немски
) ... По някое време (към 03:00 часа) ще очакваме още две двойки да дойдат (но дали ще успеят да дойдат от Варна до Силистра вечерта още не се знае) и това е
Нооо да ти кажа честно,не е важно с колко хора ще си,а дали ще успееш да си направиш шоуто
Аз лично и само с гаджето да съм пак ще си прекарам превъзходно,така че стига се оплаква,а си хващай тримата приятели и се съберете някъде
![]()
Mbp3eJlaH Akul na nikoi ne davam . Vseki da se opravq kakto moje i iska .
Nqmam namereniq da si lqgam . Za6to ? Pre4a li ti ?![]()
Tova 4e sa mi priqteli , ne im pre4i da sa si propadnqciA i v slu4aq stava6e za preobladava6toto naseleniq na sofiq na vuzrast m/u 14-18god , a ne za moite priqteli . Moite priqteli prosto obi4at ot vreme na vreme da si prepovdigat nastroenieto , ni6to pove4e
![]()
phah
Първоначално написано от nejnaDROGA
Мале какав обрат,не е истина.![]()
Kofti i pri tebe se e polu4ilo , ama 6te si go napravi6 funa . Abe prav si ... nadqvam se i nie da izmislqm kak da si go napravim veselo i mir i lubov .Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
phah
![]()
![]()
![]()
![]()
dai mi boje mujka rojba
Ne te razbiram be 4ovekKvo tolkoz lo6o mi ima
Prosto edna nova godina i se 4ydq kak da si q napravq ...
![]()
BTW uverqvam te 4e mujkite rojbi sa po-zle ...![]()
phah
Най-интересното ще е ако тия приятели,с които щяхме да сме в гаджето,са ми скроили номер за втора поредна година само и само да ме ядосат предварително (защото имам навика ако отида с огромно настроение на някой купон след това да съм адски кисела)Първоначално написано от hooliganka89
И ако тази година пак направят нещо подобно ще убия някой,защото съм замислила една романтична Нова Година
,която в случая не включва други хора (или поне не и преди 03:30-04:00 часа
)
kaji na ba6ta ti nqkoi ne6ta deto umi6leno premal4ava6 i 6te razbere6
samo mu kaji "emi s edni narkoman4eta"
i ela 4e mi trebva6 6terke... dano te spuka ot boi![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mislq , 4e ima6e nujda ot izli6na agresiq![]()
Az imam pravoto da se subiram s kakvito xora si iskam , a tova dali se vliaq ot tqx e drug vupros . Te znaqt , 4e nqma da se prevurna v narkomanka , a i priqtelite mi ne sa nqkvi narkomani deto se bockat primernoPuk i te me xvanaxa s treva btw ...
Be6e si kofti prejivqvane . Iiii ne mislq 4e pravq ne6to lo6o .
phah
opravqi se...
ama pak 1 hubav boi dobre 6e ti se otrazizaslujava6 go
![]()
Абе аз не мога да разбера само едно вие нито познавате родителите й нито приятелите й,така че мисля ,че не сте мноо прави
Opravqm se ....Първоначално написано от Mbp3eJlaH
Ne mislq .![]()
phah
po taq logika ot toq forum nema smisal...Първоначално написано от gravefault
na tebe 6e ostava da se seti6 za6to
Na kolko si godini be Mbp3eJlaH ?
A i mislq 4e izgubixme dosatu4no vreme v raznoglasiq xD Ili nqkoga na men 6te mi doide akula v glavata ili nqkoga ti 6te razbere6 , 4e ne si bil prav .I taka ... Priqtna Nova godina ti pojelavam i da ne sre6ta6 takiva kato mene , nujdae6ti se ot 4upene na to4ilki v glavata
Sega ve4e naistina mislq da si legna i da vi osbvobodq ot prisustvieto siLeka no6t
![]()
![]()
phah
20
az sam prav
na tebe 6e ti doide akula
spokoino v studentski grad trudno se sre6tat 14 godi6ni
![]()
oo za studentski grad sum 4uvala kvi li ne vse xubavi otziviEdna ot moq klas vsqka ve4er e tam plaza mlaza. ..
![]()
Emi 6tom e taka da mi idva po-burzo toq akul![]()
4a0![]()
phah
![]()
ela s neq
specialno za tebe 6e sam s to4ulka v ruka![]()
Първоначално написано от Mbp3eJlaH
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ами като сте останали само 3-ма на сухо,що не се събрахте и вие у някой?поне щеше да си с приятели.Но какво ти пука дори да си с вашите..това си е просто ден.Ако толкова не искаш с вашите,питай ги да празнуваш с някои братовчеди ...знам ли
![]()
Руса кукличка
Аз ще бъда с приятелиии.Надявам се да бъде много яко
.Дано поне се напием
![]()
.И тии не се оплаквай толкова може пък да ти хареса с ваще.
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
"Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Az sam na 15...no shte si imam pridrujitel....priqtelq miПървоначално написано от Remini
:P
Наистина кофти![]()
Но пък мен примерно,за 1 път ме пускат е така с приятели на нова година..на 16 съм.И бяха едни разговори с мен,с техните..даже баща ми ми заяви да се прибера в 2 или 2:30 макс![]()
Така че..бе не се нервирай.Пък и не си толкова голяма,за колкото с еприемаш може би![]()
Home ALone..