.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Тема: Nova godina

Айде не се оплаквай При теб поне само една уговорка се е прецакала,а аз какво да кажа :
    Първо щяхме да сме 23-ма души в една хижа извън града ..... Половината обаче решили да ходят я на планина,я при роднини,я някъде другаде и останахме 14 човека
    После запазихме 3 маси в една дискотека,но половината не харесвали музиката,която се пуска там
    След това решихме,че ще сме в една приятелка,но единия не искал да сме в тях,на другия гаджето му не се понасяло с това момиче ...
    Днес сутринта решихме,че ще сме в приятеля ми (като останахме само 8 човека ) ... Нооо ето пак проблем Един приятел днеска се блъснал в някакъв бакшиш и му взеха книжката,скарал се с техните и решил да остане с тях ... Покрай него и приятелката му няма да дойде Един друг приятел е канен от бившото ми гадже да излезе с тяхната компания и още не знае с кого ще излезе ... И както се очертава на Нова Година ще сме с гаджето в тях (а и може би и с един французин,който не знае грам български и ще си говорим на английско-немски ) ... По някое време (към 03:00 часа) ще очакваме още две двойки да дойдат (но дали ще успеят да дойдат от Варна до Силистра вечерта още не се знае) и това е Нооо да ти кажа честно,не е важно с колко хора ще си,а дали ще успееш да си направиш шоуто Аз лично и само с гаджето да съм пак ще си прекарам превъзходно,така че стига се оплаква,а си хващай тримата приятели и се съберете някъде

Mbp3eJlaH Akul na nikoi ne davam . Vseki da se opravq kakto moje i iska .
    Nqmam namereniq da si lqgam . Za6to ? Pre4a li ti ?
    Tova 4e sa mi priqteli , ne im pre4i da sa si propadnqci A i v slu4aq stava6e za preobladava6toto naseleniq na sofiq na vuzrast m/u 14-18god , a ne za moite priqteli . Moite priqteli prosto obi4at ot vreme na vreme da si prepovdigat nastroenieto , ni6to pove4e
    phah

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Айде не се оплаквай При теб поне само една уговорка се е прецакала,а аз какво да кажа :
    Първо щяхме да сме 23-ма души в една хижа извън града ..... Половината обаче решили да ходят я на планина,я при роднини,я някъде другаде и останахме 14 човека
    После запазихме 3 маси в една дискотека,но половината не харесвали музиката,която се пуска там
    След това решихме,че ще сме в една приятелка,но единия не искал да сме в тях,на другия гаджето му не се понасяло с това момиче ...
    Днес сутринта решихме,че ще сме в приятеля ми (като останахме само 8 човека ) ... Нооо ето пак проблем Един приятел днеска се блъснал в някакъв бакшиш и му взеха книжката,скарал се с техните и решил да остане с тях ... Покрай него и приятелката му няма да дойде Един друг приятел е канен от бившото ми гадже да излезе с тяхната компания и още не знае с кого ще излезе ... И както се очертава на Нова Година ще сме с гаджето в тях (а и може би и с един французин,който не знае грам български и ще си говорим на английско-немски ) ... По някое време (към 03:00 часа) ще очакваме още две двойки да дойдат (но дали ще успеят да дойдат от Варна до Силистра вечерта още не се знае) и това е Нооо да ти кажа честно,не е важно с колко хора ще си,а дали ще успееш да си направиш шоуто Аз лично и само с гаджето да съм пак ще си прекарам превъзходно,така че стига се оплаква,а си хващай тримата приятели и се съберете някъде

Мале какав обрат,не е истина.

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Kofti i pri tebe se e polu4ilo , ama 6te si go napravi6 funa . Abe prav si ... nadqvam se i nie da izmislqm kak da si go napravim veselo i mir i lubov .
    phah

dai mi boje mujka rojba

Ne te razbiram be 4ovek Kvo tolkoz lo6o mi ima Prosto edna nova godina i se 4ydq kak da si q napravq ...
    BTW uverqvam te 4e mujkite rojbi sa po-zle ...
    phah

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Мале какав обрат,не е истина.
    Най-интересното ще е ако тия приятели,с които щяхме да сме в гаджето,са ми скроили номер за втора поредна година само и само да ме ядосат предварително (защото имам навика ако отида с огромно настроение на някой купон след това да съм адски кисела) И ако тази година пак направят нещо подобно ще убия някой,защото съм замислила една романтична Нова Година ,която в случая не включва други хора (или поне не и преди 03:30-04:00 часа )

kaji na ba6ta ti nqkoi ne6ta deto umi6leno premal4ava6 i 6te razbere6
    samo mu kaji "emi s edni narkoman4eta"
    i ela 4e mi trebva6 6terke... dano te spuka ot boi

Ne mislq , 4e ima6e nujda ot izli6na agresiq
    Az imam pravoto da se subiram s kakvito xora si iskam , a tova dali se vliaq ot tqx e drug vupros . Te znaqt , 4e nqma da se prevurna v narkomanka , a i priqtelite mi ne sa nqkvi narkomani deto se bockat primerno Puk i te me xvanaxa s treva btw ... Be6e si kofti prejivqvane . Iiii ne mislq 4e pravq ne6to lo6o .
    phah

opravqi se...
    ama pak 1 hubav boi dobre 6e ti se otrazi zaslujava6 go

Абе аз не мога да разбера само едно вие нито познавате родителите й нито приятелите й,така че мисля ,че не сте мноо прави

Цитирай Първоначално написано от gravefault
    Абе аз не мога да разбера само едно вие нито познавате родителите й нито приятелите й,така че мисля ,че не сте мноо прави
    Ei tova e .
    phah

Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH
    opravqi se...
    ama pak 1 hubav boi dobre 6e ti se otrazi zaslujava6 go
    Opravqm se ....
    Ne mislq .
    phah

Цитирай Първоначално написано от gravefault
    po taq logika ot toq forum nema smisal...
    na tebe 6e ostava da se seti6 za6to

Na kolko si godini be Mbp3eJlaH ?
    A i mislq 4e izgubixme dosatu4no vreme v raznoglasiq xD Ili nqkoga na men 6te mi doide akula v glavata ili nqkoga ti 6te razbere6 , 4e ne si bil prav . I taka ... Priqtna Nova godina ti pojelavam i da ne sre6ta6 takiva kato mene , nujdae6ti se ot 4upene na to4ilki v glavata
    Sega ve4e naistina mislq da si legna i da vi osbvobodq ot prisustvieto si Leka no6t
    phah

20
    az sam prav
    na tebe 6e ti doide akula
    spokoino v studentski grad trudno se sre6tat 14 godi6ni

oo za studentski grad sum 4uvala kvi li ne vse xubavi otzivi Edna ot moq klas vsqka ve4er e tam plaza mlaza. ..
    Emi 6tom e taka da mi idva po-burzo toq akul
    4a0
    phah

ela s neq
    specialno za tebe 6e sam s to4ulka v ruka

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH

ela s neq
    specialno za tebe 6e sam s to4ulka v ruka

Град
    Велико Търново
    ами като сте останали само 3-ма на сухо,що не се събрахте и вие у някой?поне щеше да си с приятели.Но какво ти пука дори да си с вашите..това си е просто ден. Ако толкова не искаш с вашите,питай ги да празнуваш с някои братовчеди ...знам ли
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Аз ще бъда с приятелиии .Надявам се да бъде много яко .Дано поне се напием .И тии не се оплаквай толкова може пък да ти хареса с ваще.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Голям фен Аватара на Remini
    "Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Remini
    "Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
    Az sam na 15...no shte si imam pridrujitel....priqtelq mi

:P

Наистина кофти
    Но пък мен примерно,за 1 път ме пускат е така с приятели на нова година..на 16 съм.И бяха едни разговори с мен,с техните..даже баща ми ми заяви да се прибера в 2 или 2:30 макс
    Така че..бе не се нервирай.Пък и не си толкова голяма,за колкото с еприемаш може би

Home ALone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си