.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Тема: Nova godina

Аз ще бъда ще на хотел.

Re: Nova godina

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Ei kude 6te budete utre ?? Az trqbva6e da xodq na 1 party s mn golqma komapniika , no vsi4ko se razpadna ;( sega 6te buda s maika mi i ba6ta mi , koito daje sa napravili torta ;( Kakvo e tova ne6tastiee ... samo az ot vsi4kite mi priqteli v nas . Ve4e sum na 15 , a 6te karam nova god s mama i tatiiiii :@ Ne moga da opi6a kolkoooooo mi e skapano i tupo i se 4uvstvam kato poslediq ne6tastnik na zemqta ...
    ех... споко ... и аз съм така всичко се разпада... не стига че давахме по 20 кинта на човек за купон и ся още по толкова и накрая се отказах да ходя взех бутилката уиски ... и се прибрах ще я изпия сам ... дейба да фляза в болница да го еба ... че ми писна ... от всичко ... всичко се разпада когат не трябва ... и за тва карам с наще и роднини ...

Цитирай Първоначално написано от Remini
    "Ако детето е на възраст между 14 и 18 г., то задължително трябва да е с възрастен придружител след 22 ч. "
    Тва го махни ... аз ходя по дискотеки на 16 съм и никви придружители мога да ти кажа че на 16г имаш право да ходиш на дискотеки ... и след 22 такаче остаф ги

Град
    Враца
    Аз ще съм си с мама и тате, след полунощ като затихне може да сляза пред блока да се полигавим с комшиите и така.. А, и после сигурно Не се оплаквам много..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Aз щях да съм в едно заведение с гаджето ми и приятели,обаче с него се скарахме мн жестоко преди малко и не знам дали плановете си остават за довечера
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Супер фен
    Като станеш на 18, тогава решавай сама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си