.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Лигльовци ли са мъжете?

Напоследък като говорим с моите приятелки те повтарят все едно и също "няма мъже вече, има само лигльовци и мамини синчета". Аз понеже от дълго съм обвързана и не съм имала възможност да правя каквото и да било наблюдение над други мъже искам да попитам вас. Случило ли се е нещо с идните поколения? Превърнали ли са се в лигави мамини синчета, които не могат да бъдат самостоятелни и при евентуална връзка прехвърлят веднага топката за всичко на вас или все още си отстояват мъжкото достойнство?
    ПП: Да уточня, че казвайки това общо не значи че поставям всички тях под общ знаменател, просто искам да чуя мненията ви и опита ви. И момчета, не се страхувайте да пишете, не съм някоя феминистка
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    madrid
    emi da takiva sa za ogromno sajalenie..kazvam go i ot li4en opit moq biv6 priqtel be6e takaf mnogo grozna gledka za edin maj

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Никога няма да пораснат докато,употребяват репликите "Мама каза така", "На мама няма да и хареса" "Трябва да се прибирам, че мама ме чака за вечеря"Станал си на 30г. и още си сам, защо ли- защото майка ти все не харесва твоите избраници, а ти я случаш! Да маме, слушай си я- тя е идеална!Смисълът е, дали българските мъже израстват, дали са способни да поемат присъщите за пола и възрастта си отговорности, а според това и достойнства или продължават инерцията на детинското безгрижие и безхаберие.
    Аз лично смятам, че са доста склонни към последното, а по чия вина и дали е оправдано, то това е една друга работа. То винаги е по - лесно да ядеш зелника и да не си виновен, отколкото да да заемеш позицията на тоя дето го раздава.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    in my world!
    последния ми приятел беше точно така а на 20 мама тва мама онова ..тва беше 6 дни!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Своге
    Разпусната работа,само т'ва ще кажа.А за тия мамините синчета една казарма ще им дойде доооооооста добре,жалко че я отхвърлих вече
    Разни фешънчета с педерастски прически,по-женствени от една мадама дори,единственото вълнуващо ги е как им е кожата,прическата и т.н.
    "Опа-а-а тоя нещо ми се отвара-ще викна тати и ше го опра'й!
    Гледай я тая каза ми,че съм тъпанар-мамо-о-о-о-о верно ли??"
    Смешници са днешното поколения,ама пълни.
    Къде отидоха МЪЖЕТЕ,истинските мъже?!(реторичен въпрос)

ПП. И разбира се,не слагам всички под общ знаменател.

АЗ СЪМ ЛИГЛЬО

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Разни фешънчета с педерастски прически,по-женствени от една мадама дори,единственото вълнуващо ги е как им е кожата,прическата и т.н.
    "Опа-а-а тоя нещо ми се отвара-ще викна тати и ше го опра'й!
    Гледай я тая каза ми,че съм тъпанар-мамо-о-о-о-о верно ли??"
    Смешници са днешното поколения,ама пълни.

ПП. И разбира се,не слагам всички под общ знаменател.
    Тук си много права! Това са живи педерасти за мен!
    Walk with me now, fly with me later...

те почти всички вече приличат на гейчета,но това не е важно,проблема е там,че са се изнежили до степен МОМИЧЕ с инстромент да го наречем НЕ казвам всички има и стабелни момчета все още

Mnogo malko sa tiq maje ako iskate da znaete poznavam mnogo koito sa mnogo seriozni i tochni xora (az sam muj i moje bi i az sam liglio po nqkoga no ne mamino sinche)

Цитирай Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    те почти всички вече приличат на гейчета,но това не е важно,проблема е там,че са се изнежили до степен МОМИЧЕ с инстромент да го наречем НЕ казвам всички има и стабелни момчета все още
    Това с изнежването не го разбрах... нали не е лошо да трепаме всички от нашия пол а да сме нежни и романтични към женският, защото разбрах, че и това се водело за гейско Щото аз са съм супер нежен в училище с момичетата ама нещо тия от моя пол започнаха да ме мислят за обратен и всеки ден трябва да троша на някой носа
    не имах предвид,че се превръщат в неосъзнати гейчета,а се мислят за мн интересни,загледай се в държанието на повечето фиешъни и ще разбереш за какво говоря

Голям фен Аватара на Remini
    Каквито мъжете,такива и жените.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Никога няма да пораснат докато,употребяват репликите "Мама каза така", "На мама няма да и хареса" "Трябва да се прибирам, че мама ме чака за вечеря"Станал си на 30г. и още си сам, защо ли- защото майка ти все не харесва твоите избраници, а ти я случаш! Да маме, слушай си я- тя е идеална!Смисълът е, дали българските мъже израстват, дали са способни да поемат присъщите за пола и възрастта си отговорности, а според това и достойнства или продължават инерцията на детинското безгрижие и безхаберие.
    Аз лично смятам, че са доста склонни към последното, а по чия вина и дали е оправдано, то това е една друга работа. То винаги е по - лесно да ядеш зелника и да не си виновен, отколкото да да заемеш позицията на тоя дето го раздава.

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Ммм не си прав, вярно мъжете са по-разлигавени. Една казарма ще дойде добре на всички ни, поне аз това мисля да направя след 4 години
    Рейнджър ли мислиш да ставаш?
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Може да се каже!

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ся се навъдиха едни гейчета фешънчета с розови блузки,шареии панталони, тялото му като на скумрия с едни мазни прически...блаа
    ама слава богу не всички са такива

Град
    Destanation unknown ((:
    Айде ся .. казармата ви е виновна .. На крив х*й и вълната му пречи ... И кво като сте в казарма ? Баща ми като е бил в казарма и до ден днешен си е лигльо .. абсолютен ! Като го боли глава и си мисли , че умира и се обажда на баба ми ( демек на майка му ) да му носи хапченца , глупости ...
    А колкото за тея с розоФките блузки .. то това вече е въпрос на вкус , мода и какво ли още не. Еми .. като им харесва така - така да ходят . Това не ги прави лигльовци . Защото аз познавам точно такива момчета и .. ми е приятно да си говоря с тях , не са от типа "мама каза така, мама каза онова .. " . Тей че това как се облича човек няма нищо общо с това какъв е . Е .. ся курвите , дето се обличат така .. ама айде то това вече е отделна тема Та .. мисълта ми беше , че момчето ако иска да е лигльо ... ще си остане лигльо и след казармата ..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Mи не може да ги слагламе под общ знаменател,но има момчета,които са лигави,в смисъл,лигавят се..абе сещате се,а има и момчета,коит са глезльовци,тоест мамини синчита,тоест-мазни гейчета
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Айде ся .. казармата ви е виновна .. На крив х*й и вълната му пречи ... И кво като сте в казарма ? Баща ми като е бил в казарма и до ден днешен си е лигльо .. абсолютен ! Като го боли глава и си мисли , че умира и се обажда на баба ми ( демек на майка му ) да му носи хапченца , глупости ...
    А колкото за тея с розоФките блузки .. то това вече е въпрос на вкус , мода и какво ли още не. Еми .. като им харесва така - така да ходят . Това не ги прави лигльовци . Защото аз познавам точно такива момчета и .. ми е приятно да си говоря с тях , не са от типа "мама каза така, мама каза онова .. " . Тей че това как се облича човек няма нищо общо с това какъв е . Е .. ся к***те , дето се обличат така .. ама айде то това вече е отделна тема Та .. мисълта ми беше , че момчето ако иска да е лигльо ... ще си остане лигльо и след казармата ..
    Точно. За това с розовите блузки не го удобрявам много де ама темата не е за начина по който се обличаме.
    Да де .. ама аз го казах , щото видях някъде , че момчетата с розовите блузки също били лигльовци и какви ли още не ...

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ее добре ве, добре
    аз го казах за тея, които не само са с розови блузки,ами се и държат като педали
    верно и аз познавам момчета, които понякога обличат розова блуза, ама не са некви с нежни гласчета и с 50 цветни гривнички по ръката
    аре няма зн.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    е то и аз се шегувам понякога... ама пък чак да се лигавя

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    ее добре ве, добре
    аз го казах за тея, които не само са с розови блузки,ами се и държат като педали
    верно и аз познавам момчета, които понякога обличат розова блуза, ама не са некви с нежни гласчета и с 50 цветни гривнички по ръката
    аре няма зн.
    Е добре де .. не ми се карай сега само Аз казах , че не всички такива се гейчета .. не съм казала нещо против тебе .. надявам се (( ;

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    последния ми приятел беше точно така а на 20 мама тва мама онова ..тва беше 6 дни!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Я кажи на колко години си ти и твоите приятелки
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен
    ми има и лиглиовци има и сериозни. не може се каже точно. само да кажа че когато съм гладен отиам вкъщи да се наям и тогаа всичко друго. както се казва : "Лиубовта на мъжете минава през стомаха''
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Ммм не си прав, вярно мъжете са по-разлигавени. Една казарма ще дойде добре на всички ни, поне аз това мисля да направя след 4 години
    Mhm..i da e platena pak 6e otida

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си