- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лигльовци ли са мъжете?
Ммм такива са лигави мамини синчета,които незнаят какво искат...
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Значи това е моето мнение.Найстина повечето момчета станаха лигльовци.Но това е защото ги мързи (поне аз така мисля).Мързи ги да си завършат образованието да си вземат свястна работа да си изкарват прехраната да се грижат за семейството си.А пък то нали по-лесно при мама и при тати дай сега като има по-лесен и мързелив начин дай да вървим по него.Не става така.Аз не съм мързелив (така съм възпитан),имам амбиции когато завърша гимназията да отида във друг град,да си завърша специалността и докато съм там самичък да се издържам,защото знам,че няма майка ми и баща ми да ме изхранват цял живот ами ще се издържам самичък.Това е от мене все пак лично мнение![]()
Get what you can and never get back
Не пропускай и якенцата с пухени якички! Изроди се тоя святПървоначално написано от Slashy
Да не говорим пък за момичетата, че такива лигли и кифли...
Лигльовци са и още как... ако мама не му каже да направи нещо , детето въобще няма да се сети, или по - лошият вариант е момичето да "носи панталоните" в една връзка. Все пак не всички са такива, разбира се!
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Но все пак темата е за момчетатаПървоначално написано от yahhooo
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Явно вие се движите в среда на лигьовци и мамини синчета. От всичките ми познати/приятели/комшии се сещам точно за 1 пич, който уж щеше да ходи на бригада в Англия, но се върна на третия ден, щот "не му харесали условията".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!