Айде ся .. казармата ви е виновна .. На крив х*й и вълната му пречи ... И кво като сте в казарма ? Баща ми като е бил в казарма и до ден днешен си е лигльо .. абсолютен ! Като го боли глава и си мисли , че умира и се обажда на баба ми ( демек на майка му ) да му носи хапченца , глупости ...
А колкото за тея с розоФките блузки .. то това вече е въпрос на вкус , мода и какво ли още не. Еми .. като им харесва така - така да ходят . Това не ги прави лигльовци . Защото аз познавам точно такива момчета и .. ми е приятно да си говоря с тях , не са от типа "мама каза така, мама каза онова .. " . Тей че това как се облича човек няма нищо общо с това какъв е . Е .. ся к***те , дето се обличат така .. ама айде то това вече е отделна тема Та .. мисълта ми беше , че момчето ако иска да е лигльо ... ще си остане лигльо и след казармата ..
Точно. За това с розовите блузки не го удобрявам много де ама темата не е за начина по който се обличаме.
Да де .. ама аз го казах , щото видях някъде , че момчетата с розовите блузки също били лигльовци и какви ли още не ...