- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако се случи нежелано забременяване какво ще направите?
...нежелано забременяване какво ще направите?Питам защото доста хора познавам,които се изпоожениха и ми е интересно...![]()
PS: ако не е тук мястото се извинявам
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ако съм под 18 години не бих го родила....Ако съм над 18 може би ще го родя....
Шофирай разумно - стигни жив!
При мен няма да е 100% нежелано, но няма да е особено желано точно сега. И все пак няма да го махна. Дали ще се оженим-най-вероятно![]()
Махам го на 100 %.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ami predpolagam 4e 6te go zadurja no da ne mi se nalaga blizkite godini 4e moje i da razmislq![]()
Ще го обсъдя с родителите си, но предполагам, че на тази си възраст не бих искала да родя. Дано да не ми се налага да го мисля по - обстойно този въпрос.
Първоначално написано от babity
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
az ne moga da zabremeneq ( slava bogu.. ) ama ago gadjeto 6666e go abortira!!!!!
The Spark
Не знам... Не бих искала да си убивам бебенцето, но пък и не искам и мен да ме убиват вкъщи. Дано не стават такива работи, де![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
Ще го оставя...
Дори без баща да е...ще си го гледкам
+1Първоначално написано от sexita
И аз мисля по този начин,едно дете винаги е голяма радост...няма смисъл да убиваш живот ,който можеш да дадеш на едно прекрасно същество ....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
При сегашното положение на нещата ще го задържа. Все пак не съм на 15, а на 19. Имам сериозен приятел, който вече печели нещичко. А и сп омощта на 2-та чифта родители бихме се справили някак...
Ще го задържа. Така и така за да правя секс с някой трябва да имам връзка с него а за да имам връзка с него трябва да съм сигурна че е сериозен човек така че няма да е без баща. Пък и тази година ставам на 20 не съм чак толкова малка вече и мисля че бих могла да се справя с помощта на родителите си които съм 100% сигурна че ще са до мен![]()
Ами ако съм малко по голяма бих го задържала!Секса винаги е риск за бебче..така чее..не бих го махнала..
![]()
Точно на тая възраст едвали ще го оставя, няма как да уча висшо и да гледам бебе.Колкото и да ми е трудно бих направила аборт.
Ако си имам сериозен приятел ще го задържа, в противен случай доста бих се замислила...
В моето положение в момента бих го родила. И все пак... колкото по-късно толкова по-добре. Не се чувствам готова да го родя, нито се чувствам подготвена да го отгледам засега.
О, напротив, има как. Навремето как мислиш са го правили? Записваш задочно, ходиш там 2 пъти седмично, като през това време или таткото го гледа или някои от бабите и дядовците. Приятелка също можеш да викнеш да го гледа за няколко часа. Има ли желание, има и начин.Първоначално написано от kPuCkA
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!