- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Ако се случи нежелано забременяване какво ще направите?
емм.. няма значение на колко съмбих предпочела да родя отколкото да правя аборт ...
Лично мнение-доста рядко (почти никога) бебето е НЕЖЕЛАНО, може да е НЕПЛАНУВАНО, но чак нежелано... И какво ще направя - случвало ми се е и сега съм в 7 месец, омъжена, редовна студентка, домакиня и всичко това на куб - не ми тежи.... Радвам се, че не направих аборт... ПС: Беше неплануваноПървоначално написано от Valhala
Нежелана бременност ?
За мене има 2 вида такава!
1 - В следствие на насилие или просто е било увлечение за една нощ!
2 - Неочаквана бременност , но има любов и е от желан човек !
В първия случай бих направила аборт! Господ да ми прости , но бих го направила ! Един сперматозоид не би трябвало да убива цялия ти живот ! Ако запазя нежеланото дете , губя себе си ! Умирам аз. Пък и в първия месец още не е бебче ..
Във втория случай бих запазила детето , въпреки че съм на принципа - 'първо осугури живота си и след това прави дете' , не бих го премахнала , стига ми радостта от човека до мен , когато научи че ще е баща за да го запазя !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Със сигурност ще го родя.Колкото и трудно да ми бъде,мъничето ще ми дава сили![]()
ако в близките 7-8 години забременея-ще го махна.Сега съм на 20,синът ми е на 1,9г. Успявам да се развивам,да работя и да се забавлявам с приятели.Но не искам второ дете в близките 7-8 години,защото тогава със сигурност забавленията и работата ще трябва да останат на заден план. А в момента се чувствам в силата си!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ако не съм завършила училище - ще се самоубияИначе ако е след това - ще си го гледкаааааааааааааааам, малко, сладко бебееееее
![]()
Това естествено си е само на думи, а иначе всичко може да стане - може пари да нямам, може какво ли още да стане...
![]()
аборт ... поне докато не стана на около 26 - 27
Аз бих направила аборт, защото не искам да му провалям живота. Ако имам дете, ще е в пълноценно семейство, с пълноценна майка. Какъв е смисъла да отглеждам дете, като самата аз още ще съм такова?
Другото което е, по-добре да го "убия" докато е още половин грам, отколкото да се роди и да съм незряла.
+1Първоначално написано от sladkish_14
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Точно това направи момичето от Варна , което се хвърлия от аспаруховия мост ... зчучи шеговито като го казваш така , но е толкова тъжно недей да говориш такива неща дори на шега не ги казвай...Първоначално написано от nicolepcd
Първоначално написано от Valhala
Ми щом е нежелано значи аборт ще направя...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може би ще го родя .. няма да правя аботр. Ама 100 % ако бащата е виновен бих го убила![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си го родя. Самата мисъл да го махна направо ме отвращава ...различни хора различни мнения. Дори да няма баща пак ще бъде щастливо....сега съм на 17 години и даже тва да се случи ..ок то никога няма да бъде пречка за мен... ще се постарая да има хубав живот!![]()
Ще го запазя защото съм твърдо против аборта а после ще го дам за осиновяване.
Да,определено това е най-доброто решение...Първоначално написано от Lorane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност е едно от най-добрите решения. По-добре детето да отиде в ново семейство, при хора, които чакат възможността за такова дете от години, ще го обичат и ще се грижат за него, отколкото да го убиеш.Първоначално написано от Biskfitka
Първоначално написано от Pliok0019
Но не са много децата, които намират ново семейство. Ами ако израсне в дом? Това нима е по хубаво? Да съсипеш един живот или ако не го съсипеш да го направиш 1000 пъти по -труден, само защото те е било страх да направиш аборт...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Как за осиновяване бе? Вие имате ли представа колко малко деца излизат от тези домове? А влизали ли сте случайно, за да видите как живеят там? Или мислите, че е случайно, че децата там крадат и така нататък?
И стига с това убийство. Предпочитам да не му дам никакъв живот, от колкото такъв, какъвто би имало в някакъв дом.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Вие виждали ли сте какво става в повечето домове за деца?Някои момичета правят секс за парии (казах го възможно най-културно..) други са изнасилвани,не ходят на училище,забременяват на 15-16 и т.н.
Ще го махна,имам амбициозни планове за в бъдеще.Обичам децата,искам свои но сега не му е времето
няма да прибягвам до другите гадорийки от домовето но ще дам 1 прост пример : -30 градува през зимата .. деца на най-мн 7 години са принудени да си перат дрехите на студа с ледена вода .. вътре в домовете рядко има отопление ! правете си изводите сами ... няма да говорим и за други неща споменати по нагоре ... / това ми го е казвал 1 приятел който го е видял с очите си / ...