- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво е Вашето Skype настроение?
Bitch! >.<![]()
"От празни приказки, смисъл няма!"
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не мога да бъда за теб най - важна от всички . . а бих искала . . ;(
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
I'm coming! Nobody could stop me, nobody could hold me, ain't nobody control me.![]()
'.. Лиинн (sun) `` Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал! `` ОБИЧАМ ТЕ! `
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ба ли го
Evacuate the dancefloor, I`m infected by the sound ... Hey Mister DJ let the music take me underground [ (music) ]
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Smell the weed until me eyez a dem bleed If I can't get the chronic, have a kill a lead At last all de skunk, and smoke everybody trees and many weed because we all gon' freeze, police
стой си на дрън ..![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
нямам
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Всичко е позолено ... стига да не ни хванат! ;d
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
изпогорих шкафчетата вече в наас ,, ;D
в момента е това![]()
![]()
(music) \\MILE_KITIC_--_PIE_MI_SE (music) (*) Имам РОДИНА,имам НАРОД,имам и ВЯРА,имам ЖИВОТ.Имам НАДЕЖДА,имам СЪДБА,имам КУРАЖА ЗА ТАЗИ БОРБА!!! ЛЕВСКИ СОФИЯ ДОКАТО УМРА!!! (*)
``Прегръщам те за последен път,защото същите приятели едва ли ще сме някога ..`` ... Nevermind <3
" лалалалла.. винаги ми оправяш настроението (sun)"
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Stick Insect - Събуждаш Се.mp3 (music)
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
"Иее,публикували са ни Стихотворението в "Хай Клуб""
![]()
Ти - поглед захвърлен,
ти - време измислено,
за да запази тайно споделеното,
като дете... като дете...![]()