- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво е Вашето Skype настроение?
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Настроение: (music) Kelly Clarkson - Already gone (music) (h) .....You know that I love you so, I love you enough to let you go....... ``` http://vbox7.com/play:31b08722 (music)(dance)
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Eдинствено надеждата ми остана жива, но със всеки ден погледа ти я убива..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Моето е ...
" ... believe it hold on to me and never let me go .. so far away ... but so close .."
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Болна.. (rain);( | Beatfreakz -_- Super Freak (music)(sun) | Dance like Michael Jackson .. (music)(*)(sun)
П.П. Тфа "Dance like Michael Jackson" е от една песен![]()
..wtf!?
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Бебе обичам си те (hug)
(music)(music)(music) http://www.vbox7.com/play:1f9a7988 (music) If you don't know my name.. (music)
Мойто е страшно рядко срещано послание,особено по скайп:
''В полумрака видях изтерзани лица,вред зачух плачове като в сън и жестока закана на гневни сърца се преплете с оковния звън.''
---Христо Смирненски---
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
"Suicide Silence - wake up" xD
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
В душата ми изсипва се порой.. От мисли, чувства и от спомени безброй.. ;[ * "Не започвай битка с живота преди да пребориш комплексите си, иначе винаги ти ще си губещ.."
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
(music) Pitbull-Hotel room (music)
(heidy)
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Чисти си маратонката (*)| Respect -_- Извинявай (sun) (music) | За или против ученето сте ? Отговор:Не (rofl)
| Dance like Michael Jackson .. (music)(*)(sun)
![]()
[0:54:53] [D&P]٠мιѕѕ мιℓєy٠: napray s teb sme kato kirilka i metodiika
15th September (sun) 8:45 in School ! ..![]()
![]()
![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.