Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
Кфа любов , кФи 5 леа Първо , не съм съгласна, че любовта е ВСИЧКО .. Защо ли ? Еми защото не всичко се върти около любовта и това мисля , че трябва да го осъзнаете най-накрая . Има много по-важни неща от "любовта" ... Както се пее в една песен " ако не си обичан просто си никой" .. е ДА , ама не .. Нима това е водещото нещо в живота ? Нима всичко трябва да се върти около любовта ? Ами здравето , ами късмета ? Или те остават на заден план? Любовта е чувство . Чувство,което не всеки е изпитвал и много хора не вярват в него. Честно казано .. и аз не знам дали вече да вярвам , че има любов или всичко е просто извличане на взаимна полза ? Думата "любов" вече толкова се изтърка и то именно заради онези , които не разбират истинското й значение и на всеки , към който имат някакво влечение казват "обичам те !" .. Е да, ама не става така ! Какви са тези работи да ходиш с някого от 1 седмица и вече да си убеден , че ще си с този човек завинаги? Та аз ходя с приятели ми една година и 2-3 месеца и чак като направихме 1 година бях сигурна , че го обичам ! Нека не превръщаме "обичам те" в банална фраза, защото като гледам точно на там отиват нещата. На мен пък ми омръзна от любовта ! Омръзна ми на всеки 2ри скайп да пише "ОбичЪм ТъЪъ МилУуУу" и сякфи такива . Аве .. отплеснах се много ми се струва .. та мисълта ми беше , че любовта е това, което усеща сърцето. Защото понякога сърцето казва едно , но разума крещи съвсем друго . Откъдето идва и вечната дилема кое да послушаш ...
аа тай ли? сърцето ти го усеща ама не й ти ? това за мен това не е така любовта е всичко... а има ли любов около теб, азначи то определено имаш късмет! а за здравето... няма по добър лек от любовта... тя лекува всичко! а не знам дали се пее в песен, ама се казва, че " ако не си обичал, не си живял! " затова целия живот се върти около нея...!
иначе съм съгласна, че мн хора използват думата "обичам те" без да знаят истинското й значение....
Aaa таакааа .. къде съм казала , че сърцето го усеща ама не и аз ? Нещо не си ме разбрала ми се струва (( : А това , че любовта лекува всичко .. не мога да се съглася , но в момента не съм в състояние да споря ..
ами защото и ти подкрепяш за мен глупавото мнение, че любовта е "това което само сърцето усеща".... супер ми е странно това определение