.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на rosencetooo

Маска за коса :)

Здравейте Препоръчайте ми добра маска за коса.. до 9лв.
    требва ми за по здрава коса и за растеж ии ефекта да е видим по скоро хехе ,мерси предварително

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На Глис с масло от дива роза или арган и ший. Само маска няма да ти е достатъчна, обаче. Можеш да си вземеш и спрей на Глис с масло от дива роза/кристали за коса, бадемово масло, хининова вода-тя е за растеж. И да редуваш продуктите. Не се побрах в деветте лева, но за да искаш по-здрава коса и да расте по-бързо, няма да е зле по-рядко да я режеш, а това означава да не допускаш появата на цъфтеж.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

амии аз си имам течни кристали за коса и хининова вода затова сега искам да си купя и маска за коса

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    аз ползвам на Фруктис - Репеър енд шайн

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    защо не си направиш маска с хума-струва не повече от 2лв опаковка от около 100 гр че и повече зависи от къде си я купуваш.Хумата много подхранва косата и стимулира растежа й.Смесена с жълтък дава още по-хубави резултати.Чела съм,че след тази маска е хубаво да се нанесе и балсам

Чувала съм добри отзиви за маската за коса на Миосотис. Струва около 7-8 лева, може да я пробваш!

мерси утре ще излезна и ще потърся някой от нещата който казахте

Заложи на домашните маски, имат много по- добър ефект.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Чувала съм добри отзиви за маската за коса на Миосотис. Струва около 7-8 лева, може да я пробваш!
    Подкрепям добрите мнения, които си чувала. Тази цена, която си я написала, важи за голяма опаковка - 500 мл и се ползва много време.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Може да си направиш както казаха маска с хума, жълтък и кисело мляко. Стоиш 30 мин. и измиваш. Хума има и по 20-30 стотинки пакетчето и стига за около 2 пъти. Косата става мека и блестяща.

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Може да си направиш както казаха маска с хума, жълтък и кисело мляко. Стоиш 30 мин. и измиваш. Хума има и по 20-30 стотинки пакетчето и стига за около 2 пъти. Косата става мека и блестяща.
    Не изсушава ли много?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Не изсушава ли много?
    Ми зависи от типа коса. Ако е суха е добре да се сложи после някаква овлажняваща маска. Но ако е нормална (като моята) или мазна няма никакъв проблем. Косата става много яка

Много зависи от косата ти.На мен например маската с хума ужасно много ми изсушава косата, но тази с Тривитаминола-слагам обаче само масла ми действо чудесно. От купешките сега ползвам Денис с плацента, но ми идва малко силничка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си