- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-добрата песен на Metallica
Коя според вас е най-добрата песен на най-великата група Металикa ? Двоумя се между One и Master Of Puppets, но по-любима ми е Мастъра![]()
колкото и банално да е, за мен най-добрата им песен е Nothing Else Matters : ))))))
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
само че точно тая не е тяхна^^Първоначално написано от Dumb
in an absolut world,
all of our conflicts
would be resolved
in peaceful and fun exchanges.
мдааа, оригинала е на Misfits.Първоначално написано от Dumb
in an absolut world,
all of our conflicts
would be resolved
in peaceful and fun exchanges.
Възможно е. Не знаех. Въпреки това най-много ме кефи от Металика![]()
За мене пък Ънфоргивъните са най-добри ... и трите части : )
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
The Unforgiven е според мен
Труден въпрос ,може би From Whom The Bell Tolls ,Seek and Destroy,Damage inc,абе много хубави песни имат.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Metallica - Die, Die My Darling Мога да я слушам непрекъснато . Жестока е !![]()
Nothing Else Matters ме кефи най-много.Но напоследък много често слушам Turn the page
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
abe malko trudno e da se kaje, za6toto si4ki pesni na METALLICA sa hiper sladurski![]()
![]()
az li4no ne moga da izbera
![]()
![]()
![]()
ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!!![]()
![]()
mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli...
ROCK ON !!!
Наистина е трудно,но аз бих казала The Unforgiven II(следват Die,die my darling,Turn the page,Nothing else Matters,Master of Puppets,All nightmare long и т.н,)
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Не знам..сигурно една от най-добрите им според мен е One...също много харесвам No Leaf Clover макар да не е толкова популярна...аа и да не забравяме Fade To Black
![]()
![]()
..this world is watching me..
Наистина е много трудно да преценя.. Но може би One наистина си остава най - любимата ми (:
Master of Puppets, One, Fade to Black, Welcome Home, Unforgiven-ite, No Leaf Clover, Seek & Destroy .. абе иде ми да изброя всички техни ... Turn the Page също е кавър.
By myself but not alone ...
Металика са хубава група, но не най-великата. Голяма част от песните им са кавъри. Може би ми харесва ...And justice for all и Fade To Black и Welcome Home (Sanitarium)
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Е само 2 са песните, които са кавър и са известни .. другите малко хора ги знаят или харесватПървоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
By myself but not alone ...
+1Първоначално написано от Hurtmore
nicolepcd