- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-добрата песен на Metallica
Сега в момента точно тях слушам...
Иначе наистина труден въпрос, имат толкова страхотни песни. Някои от тях са вечни класики!
На мен са ми любими: Nothing else matters, Sad but true, Master ot puppets, One, The unforgiven, Loverman, Die die my darling (), To live is to die, The day that never comes (уникална), And justice fo all, Hero of the day, Fade to black, Welcome home, Seek and Destroy ...........
Металика завинаги на върха!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
And justice for all,The Unforgiven I...
Всичките им песни са страхотни!И може да не са най-перфектните,но са едни от тях.
Да.Първоначално написано от TellMeYourName
Въпреки това обаче мисля че е Nothing Else Matters![]()
Metallica и сладурски песни..Някой да ме убие..
По темата - за мен лично най-яките са Seek & Destroy, For Whom The Bell Tolls, Master Of Puppets, Sad But True, Welcome Home (Sanitarium). От баладите любима ми е Fade To Black (много лична песен), от кавърите - Astronomy, Whiskey In The Jar, Die Die My Darling (моите уважения към Misfits, но оригинала никак не ми харесва). И от не-тру албумите имам любими песни - The Memory Remains, King Nothing, Fuel. Много е трудно да се посочи само една велика или най-добра песен на Metallica. Макар че, ако искаш да куфееш яко, най-подходяща ми се вижда Seek-a![]()
Кавърите на Металика не са само 2Първоначално написано от mariiche
Хих
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Не слушам Металика но Welcome Home ( sanitarium )
Те са много повече, казах, че само 2 са известни .. айде може и 3Първоначално написано от gree_girl
" другите малко хора ги знаят или харесват " .. мисля, че бях ясна ...![]()
By myself but not alone ...
Не съм на същото мнение, но няма да споряПървоначално написано от mariiche
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Fade to Black
Seek and Destroy
Die Die My Darling
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Ти си толкова важен за всички
Играеш ролята на този, който всички искат да бъдеш
Но аз знам кой си всъщност
Ти си този, който плаче, когато е сам.
Но къде ще отидеш
Когато няма кой да те спаси от самия теб
Не можеш да избягаш
mhmПървоначално написано от Hurtmore
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Anesthesia
To live is to Die
Seek and Destroy
Master of Puppets
Ride the Lightning
Fade to Black
Creeping Death
Orion
One
And Justice For All
For Whom The Bell Tolls
Wherever I May Roam
The Unforgiven
Welcome home (sanitarium)
Ох..Много ми е трудно да определя кои са им най-добрите според мен..всичките ги обожавам!От първите им албуми има много добри песни,но не са особено известни...Ако обичате по-тежка музика може да ги чуете(No Remorse,Whiplash,Battery,Hit the lights,The Four Horsemen и много др.)
za men nai-dobrata e Master of puppets drugite mi lubimi sa Battery,Fuel,Seek and Destroy,Nothing Else Matters,One,Sanatorium
Йога и мъдрост