- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога и колко
Към 27-28Ако може две - момиче и момче
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами аз си мечтая за голямо семейство. Искам да имам 1-2 мои деца и си мечтая да имам възможноста да си осиновя поне още толкова. Надявам се да родя по-рано от 30 години.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
не ми пречи
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Na 27-30 nqkude, nqkolko detsa. Mejdu 2 i 4.
Eating isn't cheating - Arnold
sumnqvam seПървоначално написано от cickin
![]()
ako nqkoi me pita 6e mu kaja![]()
Когато и колкото ми е писано..Живота ми не върви по график или по предварително начертан план!Първоначално написано от x3eme
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
na 26-27 1 momi4ence i nqkade kam 30 1 da si osinovim s miloto :P
+!Първоначално написано от Bellatrix
gore dolu na 26-7 god kato priklu4a sledvaneto i zapo4na nqkakva stabilna rabota.iska mi se da imam 2 deca,kato purvoto da e mom4e
+1Първоначално написано от Bellatrix
и дечицата да са с малка разлика в годините, при което по-голямото да е момче :P
mujkata polovina iska mom4eta
jenskata momi4eta
![]()
az sum na 19 i iskam i ot dveteПървоначално написано от XXX_f
![]()
edno mom4ence i edno momi4ence ama mislq da poza4akam o6te desetina godini
na toq etap ne sum gotov da buda roditel![]()
Искам момиченце и момченце.Ама незнам на колко искам да съм.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Икам момче и момиче..едното да направя на 22 и другито на 26 до 30.искам първото да е момче и второто момиче ще ги обичам много![]()
![]()
Не е така. Като гледам доста от момичетата искат и момче и момиче.Първоначално написано от x3eme
![]()
truden vypros ... za da imam deca trqbva da imam kakvo da im predloja .... vsi4ko e do parite ne do vyzrasta pri men bih iskal da e vyzmojno nai skoro i decata da sa tolkova za kolkoto pari4kite 6te stignat vse pak edno dete ima nujda ot drehi pari i vsqkakvi udobstva za da ima pulnocenno detstvo :}