- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли обяснение
purvata kra4ka e napravenaПървоначално написано от torresinho
a sega davaite na ku4e6kata poza![]()
aka6a...неколко мнения ти прочетох и по тъпа кучка не съм виждал във форум!Фани затвори тая уста или ако искаш да е отворена фани направи некоя свирка а?Темата е по смислена от целия ти живот...изглеежда сички я намериха за горе долу смислена а ти само я намери за тъпа.ОВЦА!!!
Бъди творец, но твори и простотия
Я го давай по-кротко...от няколко мнения нищо не можеш да разбереш за мен,тъй че си трай..Първоначално написано от torresinho
Разни хора, разни идеали.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ни в клин,ни в ръкав.Пишеш мнение без да имат връзка с темата.И много ме дразнат такива хора.Ами от няколко мнения си напраих мнение за тебе,шото са едни и същи.Я се вгледай у тебе си ...
Бъди творец, но твори и простотия
тва,че ти не намираш връзката говори лошо за теб![]()
obichash da ima intriga i da trqbva da se borish qvno.I na men nikoga ne mi e bilo interesno nqkoe momche kato e svobodno i znam,che moje vednaga da se lovne na vydicata.Cakata e da znaesh kak si gepish nqkoe momiche samo za teb,nezavisimo zaeto li e ili neA zatva,che shte si umresh devstven spoko nqma kak da stane.. i az taka si misleh edno vreme.. A i nali znaesh lafa.. "Jivota go nachukva na vsichki"
![]()
4e zima6 heroinПървоначално написано от torresinho
![]()
spored men e trapka pich. prosto ako mn q sikash napravi vsichko vazmojno da si q spechelish
I'm the one Love me ...
taq prikazka e mnogo pravilna btwПървоначално написано от XXX_f
![]()
Първоначално написано от x3eme
Така е![]()
saglasna sam s vasПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
![]()
Тай е брат хубавите ябълки ги ядът само прасетата![]()
Suglasen sum s tozi super manqk ... naistina mojebi 4ujdoto i trudnoto te karat da buta6 dokato ne e tfoe no naistina ima go momenta za koito vsi4ki govorqt ti se umopomra4ava6 da postigne6 eto tazi edni4ka cel i posle kato e tfoe nqma za kfo da se bori6 i tozi fanatizum izlita na nqkude i nqkak si taq macka ti e prez onazi rabota ve4e koeto e sux bori se nqma lo6o no posle trqq i da igrae6 s neqПървоначално написано от x3eme
![]()
Life is too fast to listen to slow music.
Няма нищо странно в това, нали знаеш чуждото винаги е по-хубаво и винаги се гледа в чуждата паница.
И на мен ми се е случвало..Първоначално написано от princesa_viki
Абе момчетата са сложна раута ;d
..Иначе както каза x3eme явно обичаш да се бориш за момичето, което искаш..и когато то е заето това те мотивира да го спечелиш,..да се почувстваш победител, когато получиш това, което искаш![]()
![]()
А интересно ми е след това продължаваш ли да имаш интересъм към това момиче ??![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Самоо проблеми ще намериш от тая работаот личен опит ти казвам .. само ядове ... тва едно момиче хем да е с теб и хем с приятеля си и тайно и скито покрито, забрави всичко излиза на яве ..Иначе и аз изпитвам таков привличане към заети момичета
![]()
![]()
![]()