- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво се занимавате ?
Пея, танцувам, опитвам се да пиша, уча се да свиря на китара, творя разни джунджурийки, притеснително много се задържам във форума...
mindscan
Еми седя пред компютъра през свободното си време! Слушам музика или си пиша стихове!!! :P
Пиша стихове или слушам музика.
Преди тренирах 2 неща, сега си стоя и тъпея в нас.....
Повечето време се чудя дали да почна да тренирам пак...![]()
Е кво му е странното?! Тва е страхотно. Само На Глобал няма да му хареса.Първоначално написано от pLaMmMmM
Аз пък само народни песни не мога много, много да пея, а толкова искам да науча няколко родопски.
mindscan
С нищо. Е обичам да си слагам маска на лицето и да си боядисвам косата. Ходя на театър чат-пат, пиша, чета книжки, но най-вече се радвам на богат социален живот и мъжко внимание.![]()
Аз чета, когато имам пари, обикалям по магазините (В Слънчоглед седя с часове буквално. :д), също си експериментирам с косата и в кухнята експериментирам.
mindscan
Пиша, симулирам мислене, шматкам се с приятели, чета, играя..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ммм с нищо конкретно освен,че понякога си взимам разни книги от библиотеката свързани на тематика психология,а пък и мисля скоро да се запиша на латино танци (скрит талант)
В момента готвя. Обичам да го правя, особено сладкиши(и ориз<3), пайовете са ми слабост:Д
Иначе, занимавам се с глупости, детски игрички. Обичам да шия и разшивам, да бродирам и плета, да рисувам(но от известно време не го правя), постоянно пея, често караоке(<3), също правя разни джиджавки, които наричам бижута, преправям и дрехи(в клош стил, ю ноу)... опитвам се да пиша(в момента пиеса), чета, правя си тестчета(пхах), решавам задачки, разхождам се или просто вися в Парка, занимавам се с театър, както аз си зная, поддържам сайта на един актьор(както мога:Д), клюкаря, ям сладолед и танцувам по улиците, свиря на китара, когато ми е кеф... мечтая си... Та, да, детски истории:Д
^Първоначално написано от Pliok0019
ti si jena-mechta :P
танцувам модерен балет, чета, рисувам, пея, разхождам се![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Да, забравих да кажа, че и аз преправям дрехи (опитвам се), когато ми става време. Също така си колекционирам флайъри, сега уча за пиърсингите, гледам филми, правя хореографии, пия много чай и кафе иии ще се сетя още неща после :д
mindscan
пребивам хора за пари :^)
Пея, пишех.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Уча...поне така се предполага...
Първоначално написано от pLaMmMmM
Народни носии носиш ли ?
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
^^ Кво се пулиш?Логично е да носиш, щом пееш.
Иначе аз обожавам да танцувам, хаха. :Д