.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Има ли смисъл...?

Извинявям се ако съм откраднал заглавието на темата от някого....започвам по същество... Аз съм момче на 13 години след 9 дена правя 14 приятелката ми също е на 13...Проблемите са няколко и сега ще кажа основния...
    1.Момичето е от Пазарджик,но учи в София,аз също съм от ПЗ ...Всяка седмица тя се прибира с родителите й се виждаме за 2 3 дена (Петък,Събота, част от Неделя).Преди около 15 дни направихме 6 месеца...Тя е против цигратеи,а аз докато сме гаджета ги опитах и само заради нея не пуша...Напоследак започнаха да излизат мн проблеми и почти всеки път когато се върне се караме.
    2.В София (понеже тя е мн красива) мн момчета я заглеждат имаше един който и сваляше звезди постоянно ревеше за нея и постоянно и казваше,че я обича (аз съм малко коравосърдечен и не съм мн емоционален) и един друг пич с който тя почна често да ходи в мола...И с двамта излиза уж приятелски,но на мен нещата не ми изглеждат така между другото аз съм много ревнив.Когато се караме в някой случай аз съм виновен и се признавам за такъвм,но когато тя е виновна няма никва реакциа.С първия който аз смятам за женчо тя излиза често и заради него сме се скарвали много жестоко.Тя е лигава и има моменти в който не я търпя,защото лиготията и няма край и докато се лигави прекаляви прекалено мн с думи и действия (свързано е смоята ревнивост)...
    Въпросите ми:
    Има ли смисъл да бъда гадже с нея?
    Смятате ли,че ми изневерява?
    Момичето се казва Лидия Даскалова ако има нейни познати нека те да изразят мнения по някои от въпросите.. Благодаря предварително

мисля, че няма смисъл да пускаш темата 2 пъти... и също така няма смисъл и да ходиш с нея... казваш, че не си емоционален така че няма ти е проблем я забравиш, а нали и била лигава, не може да я понасяш... за ко ти е? дали ти изневерява? да.... айде нова година нов късмет..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mislq,4e nqma smisal da ste zaedno,ostavi q i si namei dryga
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Дълбините на канала :D
    Майкооо тая на 13 ги върти....

Вие малките по- ги разбирате нещата.Отговори си сам.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    я дай снимка да видим колко е арна, иначе ги махай цигарите. Вече не е модерно да се пуши
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аз изобщо не погледнах на колко са ..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Аз по-добре да не бях поглеждала,че лошо ми стана

Град
    Стара Загора
    Леле, днешната младеж се развива много бързо...
    По темата - пич, какво го мислиш още? Щом сам си стигнал до това да си зададеш въпроса дали има смисъл да си с нея, защо не си я зарязал до сега? Айде, успех!
    29.08.2009 - UNFORGETTABLE!!! (h)(h)(h)

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Аз по-добре да не бях поглеждала,че лошо ми стана
    ами така си е... на зле отива това поколение

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Още колко пъти ще си пуснеш темата?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен
    Мале, вие на 13 какви драми изживявате, питам се, какво ли ще стане като станете на по 20. И така, според мен няма смисал да ходите, затощо се виждате само за по 2-3 дни, защото много се карате и няма защо да си хабиш нервите (сигурно и тя си ги хаби).
    Защо си пуснял темата 2 пъти?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Лелее,вече не знам какво да кажа...прекалено развити сте вече

НЕ няма смисъл .. Не ти прочетох темата , но си на 13.. което автоматично значи , че няма смисъл ; )
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Не си заслужава..Че тя излиза често в мола с някакви си, докато ти си някъде .. Мисля, че това е достатъчно ((;
    Stay up all night with the stars *

deno, denooo kak moje da pi6e6 takiva ne6ta za mene.... horata za kurva me pomisliha ne te e sram kak moje da se sumnqva6 v mene i vernostta mi nali znae6 4e si te obi4am pove4e ot vsi4ko :P :P :P :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ето Мими ще ви каже...
    По темата: Миии виж моето момче понеже не ми се пише щи го кажа така тя е малка ... разгонена парантия... а ти си заблуден! Няма смисъл от такава връзка... като иска нека и свалят звезди скоро и друго ще и свалят... Ще се сети но ще бъде късничкоооо...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ето Мими ще ви каже...
    По темата: Миии виж моето момче понеже не ми се пише щи го кажа така тя е малка ... разгонена парантия... а ти си заблуден! Няма смисъл от такава връзка... като иска нека и свалят звезди скоро и друго ще и свалят... Ще се сети но ще бъде късничкоооо...
    Ама Хиларке, дразниш ме понякога с твоя морал!

Град
    million miles away (:

Re: Има ли смисъл...?

Цитирай Първоначално написано от xZotik
    Извинявям се ако съм откраднал заглавието на темата от някого....
    Едва ли си го откраднал,споко,аз лично за първи път ( още не мога да повярвам ) виждам тема с такова заглавие ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Старооо.

бавни сте и сте слепи.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си