.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Град
    На слънцето :>

Професионален микрофон ?

Искам само да попитам някой знае ли горе-долу на каква цена е един професионален микрофон ? И ако някой от Плевен знае от къде мога да купя подобно нещо ? Или някой сайт от който да поръчам ?

За запис или за сцена? За квото и да ти трябва, няма да можеш да си го позволиш, най-вероятно.
    mindscan

Град
    Честно казано, незнам. Все пак ако знаеш цените /и на двата вида/ бих ти била благодарна да споделиш

global гръмни се

За запис хубав микрофон можеш за си купиш за 2500 евро. Моята песен е записана с такъв, и ако си я слушала, виждаш, че пак не е с перфектно качество.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    За запис хубав микрофон можеш за си купиш за 2500 евро. Моята песен е записана с такъв, и ако си я слушала, виждаш, че пак не е с перфектно качество.
    avtorke za 2500 euro znae6 li kakuv hubav laptop moje da mi kupi6

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    има хубави микрофони за по 25-30-40 лева, инае има и по хубави за 500 ама такъв ти трябва само ако можеш да ги избиеш тея 500 с него.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Тц, тия не стурват.
    mindscan

Град
    Микрофона не е за мен /опазил господ да запея аз .. /. За приятеля ми е
    Просто постоянно ми се оплаква,че му е писнало да записва на микрофон от слушалки който е .. А той наистина пее уникално и ще е добре да записва като хората И понеже не се интересувам попринцип от такива неща сега съм малко като в небрано лозе както се казва И искам мнения и идеи и тн Всичко е добре дошло

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    купи му един за 25 лева, няма да сбъркаш.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ок, щом му е за отва може и с 800 лева да се разминете. Не му трябва за професионални записи, нали? Не ми казвай че е записвал песни с обикновен микрофон и слушалки!
    mindscan

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    global гръмни се
    Гръмни се ти. Никакъв микрофон за теб и чалгаджиите-народни изпълнители.
    Осери още една тема по този начин и летиш по бързата процедура.

Микрофон 'професионален' струва над 1000лв, ниско качество..

на приятелят ти предполагам ще му свърши работа и такъв за 50-100лв, щом е записвал до сега от микрофон на слушалки?!

Град
    Честно казано идея си нямам какво би му свършило работа
    Иначе за професионално пеене още не, само дето се записа на мюзик айдъл Но наистина мисля, че има огромни шансове .. просто пее уникално
    А някой да знае от къде мога да поръчам подобен микрофон /и какъв точно да поръчам /?

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Честно казано идея си нямам какво би му свършило работа
    Иначе за професионално пеене още не, само дето се записа на мюзик айдъл Но наистина мисля, че има огромни шансове .. просто пее уникално
    А някой да знае от къде мога да поръчам подобен микрофон /и какъв точно да поръчам /?
    Е то и аз се записах, ама.. :д Имаш намерение да вложиш 100 лева точно в микрофон, който ще му свърши същата работа като такъв от 15?
    mindscan

Град
    ^^Ами да ти кажа, не съм запозната със съотношението между качество и цена в тая сфера
    И хабер си нямам от микрофони .. За това и питам за предложение - какъв да е, от къде да го купя и колко ще ми струва

Е нали ти казвам. Ако искаш качествен микрофон, ще трябва да дадеш 2000-5000 лева, и няма да му свърши особена работа, щото не се занимава професионално, а и едва ли имаш откъде да ги вземеш. Ако все пак толкова напираш да му купиш точно микрофон, иди в магазин като Технополис, ако имате и му купи някакъв до 30 лева.
    mindscan

Град
    аха .. еми мерси

Няма защо.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от global
    Попитах за какво и трябва, а тя ми каза да се гръмна и тогава аз и отговорих.

По тази логика трябва да изхвърчат още Canis_Dirus и Raybeez, които редовно влизат в темите с подобни постове.
    Не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.Имаше нещо такова.Честно казано - не ме радваш.Жалко е тва...Плюс това ,народната музика си е народна музика - няма нищо общо с чалгата.Принципно чалгата не я обичам,защото незнайно защо води до пълен упадък на повечето хора.Някви идиоти се напиват кат кочове посред бял ден и пеят идиотски текстове.Лошото е,че води до затъпяване...Иначе като звучене не може да се каже,че е зле.Друг е въпроса,че 90% от музиката е копирана,ама тва е друга тема.Не ме радваш...

Едит:Извинявам се,че се отбих от темата :/
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Too... eдно на ръка микрофона, ами не трябва ли все пак да има и подходящи условия за самото записване, защото в обикновената стая надали ще излезе голяма разлика и качество, а пък звукозаписните студия са с разни там джаджи и звукоизолация.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си