.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Дълбините на канала :D

големи женкари,големо нещо

та преди няколко дни писах тема,че ме е зарязал заради друга...оказа се,че освен мен е ходил и с още 3...поне се отървах..та въпроса ми е към момчетата...по колко ги въртите наведнъж и струва ли си?

Re: големи женкари,големо нещо

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    та преди няколко дни писах тема,че ме е зарязал заради друга...оказа се,че освен мен е ходил и с още 3...поне се отървах..та въпроса ми е към момчетата...по колко ги въртите наведнъж и струва ли си?
    уахахах Дам много са... Но аз съм момче и не съм от тия пендали въпреки всичко ги ненавиждам ... тия хора който правят такиа глупости ... страшно противни са ми !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Познавам едно момче,което 80% от номерата му в телефона са на момичета.Всяка вечер е с друга,обаче си има една и за пред всички.Тоест излиза,че той й изневерява с много.Тя дори от мен ревнува само,че няма за какво.Той дори не е мой тип,просто сме приятели...Не мога да го разбера това момче. Иначе винаги ще ти помогне,ще ти даде съвет,всичко,освен за гадже...

Град
    По балкана някъде..
    Не си струва щото се някога ако продалжаваш така ще си останеш сам + Не е лесно да въртиш няколко наведнъж >.<
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Не си струва щото се някога ако продалжаваш така ще си останеш сам + Не е лесно да въртиш няколко наведнъж >.<
    Дам поговорка " Задоволявай се и това което имаш,щот някой нямат и тва което ти имаш " нещо такао беше хахах

Голям фен
    Една ми стига. "Верен до гроб"

На един му стига една на друг не, зависи от самия човек а не от момчетата като цяло

"От два стола на земята" както се казва
    Веднъж и на мен ми бяха направили тоя номер,с разликата,че те не ходеха,а само са излизали няколко пъти,имали са няколко прегръдки и зарибявки по скайп (но и това ми беше достатъчно )
    Аз също съм въртяла 2 момчета за около 2-3 месеца и честно казано,дори не се чувствам гузна нито пък съжелявам за постъпката си Е вярно вече не бих въртяла 2 момчета,защото си обичкам сегашния ми приятел,но предишния си го заслужаваше Само ме е яд,че накрая пак се върнах при него,а не останах с другото момче

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    poznavam edin momuk,koito vseki den i vsqka ve4er be6e s razli4na,i v momenta ima seriozna vruzka,no pak i izneverqva,naprao sujelqvam momi4eto..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    L.A. \ Moscow
    искам само една
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Наречи го мъж и повече не го обиждай!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

даа хубав въпрос!! мн мразя женкари, чесно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    На Майната си xD
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    poznavam edin momuk,koito vseki den i vsqka ve4er be6e s razli4na,i v momenta ima seriozna vruzka,no pak i izneverqva,naprao sujelqvam momi4eto..
    и такива тряя да има.... :/

Град
    V MoQtA StAq
    лошото е, че нараняват момичета, които ги обичат...
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: големи женкари,големо нещо

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    мен повече от 1 не ми трябват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си