- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко добро от всеки ...
Не ме познаваш, но аз съм адски положителен човек. Глупостите за истерията и депресията няма да ги коментирам, изтъркани са вече. Далеч не мразя целия свят, нещата, които мразя всъщност се броят на една ръка. Защо обяснявам всички тея неща? За да разберете, че не влизам във форума с цел да се заяда с някой, да го напсувам или нещо подобно. Честно, ама наистина честно си отговорете на въпроса "Какво ще направя, ако на някой от форума му се случи нещо лошо?". Не отговаряйте на мен, аз вече знам отговора. Просто ми е писнало всички задружно и 'искрено' да си пожелаваме любов, здраве и щастие (обичайните), когато знаем, че никой не влага никакви емоции в цялата тази работа. Да, да, има си разните групички, които си се разбират добре и ден-два ще им е кофти, ако стане нещо неприятно на някой от членовете и', но после какво?Първоначално написано от filltheblank
И нека разни задръстени да не се обаждат, защото ако нямате с какво да подкрепите тезата си, просто замълчете, а не започвайте да псувате, защото е смешно и малко (дали?) жалко.