- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ехх...любов любов. :)
Дори след сълзите има щастие ...Преди около седмица с гаджето скъсахме.Тъпо стана ии не си проговорихме.А сега на нова Година ще бъдем заедно .. йесс.. той е нямал нищо против и аз да съм там!Много се радвам,че ще сме в приятелски отношения.Май тази 2009 година ще ми хареса!
Просто исках да споделя щастието си.
![]()
Весело изкарване на всички тази вечер.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
А дано .. защото при мене сега са само сълзите ... (( :Дори след сълзите има щастие
Ама да не ти пука бе.Той ще ти се извини . :PПървоначално написано от PreciousDiamond
Да, ама нещо много извинения му се насъбраха . Уж си казах, че няма да си развалям Новата година, заради него , а сега отивам на парти със сълзи на очи .. Якоооооо.... както и да е . Айде весело изкарване довечера ((:Първоначално написано от pandelka
и на теб , и на тебПървоначално написано от PreciousDiamond
.
Весело посрещане на Новата Година на всички.![]()
![]()
![]()
И на тебеПървоначално написано от slun4ice_90
:P
Get what you can and never get back
и аз днес разбрах колко съм шастлива,че се отървах от оня боклуккккккк....живота е толкова хубав![]()
![]()
![]()
![]()
мдам .... *Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Първоначално написано от leoparda93sl
Мис,всичко най-хубаво ти желая.Много здарве,щастие,късмет и любов най-вече!
![]()
Колко ли заключени теми ще има утре?
радвам се за теб...така е... след дъжд винаги има слънце
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Така е като седим самотни в Новогодишната нощПървоначално написано от pandelka
![]()
![]()
да баси... супер гадно така... а искам се разбивам някъде с приятелкиПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз съм болна и тряя кеся тука...ти що?Първоначално написано от evelinka1122
![]()
.ХахХах аз съм с приятели в нас.Дъртите са в другата стая.И докато чакам моите сладурчовци да се напият..от време на време.. драскам по нещо.Но скоро се очертава и аз да почна да купонясвам..Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
завиждам тиПървоначално написано от pandelka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
Жалко.Исках и ти да си прекараш добре.
![]()
и азПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
Мм нае6 колко ми е тъпо...и сичко ме боли...кат 80 годишна бабичка съмПървоначално написано от pandelka
![]()
Гледам тука се заформя групичка, дето ще си караме НГ във форума.. викам да се присъединя![]()
Horse Crazy Girl!!
Оле..ужас.Пиши у скайпПървоначално написано от aka6a_vamp
.
aka6a_vamp mn si gotina :}
УелкъмПървоначално написано от love_shu
Мен ми се доспа, не знам за вас
![]()
еlsy![]()
Ооо мерсиииПървоначално написано от decit1
![]()