.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    бе,зависи как ше го приеме...

ъъъ...класическият въпрос - на колко години си ?!
    щото ако и двамата сте в порядъка 10-17 ... целия ти план изглежда смешен ... такива работи може да се получават с хепи енд и не само по филмите, ма секи случай не и при разни неориентирани тийнейджърченца (нищо лично !!) ...

тъй де... по темата: ше се чудя как да се измъкна от наще, че кой знае в ква паника ше изпаднат като ги знам ... но предполагам, че и моите чувства няма да са изцяло положителни, по-скоро ше си изкарам ангелите и аз

Аз лично бих се изплашила. Най-много да изхвърля букета, колкото и да е красив.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Въпреки , че ще се притеснявам дали някой ме следи бих се почуствала много добре някой да направи толкова мил жест .Със сигурвост много би ме харесвал , а и е романтично . Много рядко се срещат вече такива момчета ,така че бих те подкрепила с 2 ръце Успех
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Аз пък ще иам чувството , че някой ме следи
    i az
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Re: Само за момичета

Ммм..Аз специално бих се зарадвала, но има и такива, които биха ти се изсмяли, незнам въпросното момиче как ще реагира, то никой незнае де Пробвай, въпреки, че, ако бях на твое място, нямаше да започна от там..

Вероятно ще се изплаши, но можже би вече няа да си и безразличен
    Smile and then w0rld will smile with y0u !Grin and then every0ne g0nna think y0u are 0n drugs C:

Тва малко плаши...момичето може да си помисли че някой я следи
    Прекалено филмово е тва с букета

qvno si romantik po du6a davai smelo az naprimer stra6no bix se zaradvala i tova za men 6te6e da e dokazatelstvo za 4ustvata na mom4eto DAVAI!!!!!!!!!!

Смятам,че трябва да и направиш подаръка.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това е тъпо , момиче , с което почти не се познавате и рози и някакви такива . Като в някоя сапунка

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Еми то лошо няма , ама живота ако беше романтичен филм , всички много щяхме да се обичаме и т.н . Всичко щеше да е розово .. ама не е нали ; ) Така че, авторе, колкото по-скоро излезеш от филма толкова по-добре . : )
    Кой както си го направи.Ако винаги гледаме на света през тъмни очила,никога няма да ни е забавно.Идеята ти е страхотна,няма какво да му мислиш пращай!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Аз шъка казвам "защо не?" даже е супер колкото и да го отричаме ние момичетата сме изтъкани от една розова любовна,романтична нишкка и никоя не може дами каже че ако получи толкова цветя с картичка ня се разнежи! Напротив
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

ДАВАЙ! Само че, гледай да й подскажеш наистина от кой е букета... така няма и да се стресне, а ще се зарадва още повече!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Аз бих си казала първо : ' Боже къф е тоя ;хх ' .. После ще почна да се хиля истерично и чак след това ще се замисля кой може да е
    Stay up all night with the stars *

mn film4eta gleda6!
    po temata: mi nedei , vie ste na edno zdrasti .... zagovori q , stanete priqteli i togava go izprati

без анонимността май ще е по добре... не знам...но може да доведе до объркване...покани я на диско или вечеря, може да започнеш само от едно кафе размяна на телефони скаип и да започнете да общувате след време ти лично да и дадеш цветята. Мисля че така ще е най-добре

Според мен ще е по-добре първо да се поопознаете с нея и да разбереш дали и тя те харесва и чак след това да и пратиш цветята за да няма гафове
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Re: Само за момичета

Цитирай Първоначално написано от delf
    Значи проблема ми е следният, от околко година ми е слабост едно момиче познаваме се ,но не сме приятели само се засичаме от време на време на улуцата и сме на здравеи- здрасти . Та искам да и направя една изненада като и изпратя голям букет от рози в тях , вътре да има картичка и да пише, че е от таен обожател, ще има и нещо друго в картичката което да я подсети евентуално от кого е букета . Та Вие момичета как бихте реагирали на подобен жест и оправдано ли е да го правя . ПП Момичето е СУПЕР !!)
    Мен ако питаш е много мило .. не съм фен на романтиката, но тва е някфо сладурско.. Момичетата се кефят когато някое момче направи нещо мило за тях.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Яко е ,направи го ,мисля ,че ще и стане много приятно и не малко стряскащо :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Звучи многоо яко, направи го! Но, според мен разпитаймалко преди това дли си пада по романтиката, да не стане фал. Иначе идеята е супер и ще я оставиш без думи. Хайде успех
    I know I should stop believing ... !

napravi go

100% 6te se zaradva i 6te bade adski o4arovana.........
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Ами,щом искаш го направи ... .Нищо лошо няма,стига тя да го приеме добре :P .
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    "Само за момичета" това ми мязва на някаква Полова Дискриминация

Охооо звучи толкова тъпооооо ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове