- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Късметчето от баницата
Любов ( за втора година)
Паричката
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
от 6 късмета, 4 от които пари, коли и къщи, аз изтеглих един здраве и един успех в училище...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Паричкара и другия късмеъ не успях много да го разчета, ама гласеше нещо от сорта на тфа,че нещо,което много искам ще се сбъдне..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
на мен на Коледа ми се падна късмет и ходене в чужбинаа снощи - негър
размина ми се, защото в баницата имаше като късмети - бебе и близнаци
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Сватба
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
на мен ми се падна пътуване в чужбина и парата![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Любов.Аз от нашата баничка не ядох, но в 1 дойде една приятелка и беше донесла и тя баница с късметчета.. ^^
Stay up all night with the stars *
любовта и джакпота![]()
БлЯя..БлЯ...
На мен се падна
"Година те чака красива, съдбовна,
ще бъдеш в плен на магия любовна!"![]()
o..любов,късмет,парите..![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ученето![]()
кинтажа
здраве и любовввв![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Мамка му Бебе и влизане в университет майче беше .... нейде по джобовете е![]()
Невероятното суевери е причина за деморализация на 70% от хората в България. Жалко е да си мислиш, че едно проклето бяло листче със текст, ще промени съдбата ти. Жалко е да си мислиш, че, ако намериш паричката ще си богат през годината. Жалко е да си казваш: "Нова година, нов късмет..". Още по - жалко е да свързваш случайността със притчи.
Ако 10000 човека счупят крака по на едно коте и всички те си счупят краката, то това не значи, че котката е причината. Всеки един фактор, който не участва пряко в друг фактор, не може да бъде причина за появата на нов фактор, просто, защото вероятността да си счупиш кост през целия си живот е 96%.
Аз казвам на това фанатизъм, на хора като вас - фанатици.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Пари![]()
nicolepcd
Не си спомням дума по дума ама бяха: любов, сватба, пътуване и късмет (имаше тамън няколко баници)
Свастика : Не съм сигурна, че може да се говори за суеверие, просто това си е традиция и е забавно.
никакви баници с късмети не ям
поради простата причина
че не ми пука
дори не се сетих за баница с късмети на въпросния ден
Моля ?!
Слагайте късметите отгоре с клечки за зъби след като баницата се опече. На всяко парче-късмет. Така хем няма да се омазнят, хем ще има за всички.Първоначално написано от Kisses_P
Два пъти парички
Весело Ежедневие ...
Страстна и Сладка Любоф![]()