- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виждали ли сте такава простотия?
pri men be6e su6toto az mu pretih sms4e a toi se seti dnes na obqd da mi kaje 4estita....otwratitelen e sega trqbva6e da sme izlezli no nesme za6toto pak e zaet
![]()
![]()
Еми след като ситуацията е такава...не знам какво още правиш с него...след като не се държи както трябва и т.н. Може да го обичаш, ама в един момент трябва да се замислиш дали си струва всичко...Дали си струва да си тровиш нервите и да се ядосваш постоянно заради някой...После ти си с разбита психика и слаби нерви...на него му е през **** ...Мислиш ли, че си заслужава?
Тоя е адския олигофрен. Това въобще не го приемай за извинение, толкова ли му е било трудно да напише едно смс-че, няма да му окапят ръцете, е освен ако не му се свидят 25 ст. тва вече е друг въпрос
Fuck you You fucking Fuckers
ПОДКРЕПЯМПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
Синдром 'Даденост'Я го стресни малко,покажи че отколкото и време да сте заедно пак тряя да ти показва какво значиш за него.
успех![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Е кво се занимаваш още с него като виждаш как стоят нещата , може би чака одобния момент за да скъса с теб , щот може да му трудно сиг ддз..![]()
Oh hora..... neznam ve4e. Sig me priqema za dadenost. Interesnoto e 4e kogato go ''stesnq'' toi e perfekten za 3,4,5,6 dni......i posle..... si e su6tiq. Nali znaete....vulka kozinata si meni ala nrawa ne.
Първоначално написано от ™G-Baby™
еми той е тъп ... най следователния извод![]()
![]()
Иииии ЧНГ и от мен :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)