Първо ч*н*г на всички! Искам да споделя една много "прясна" история....Така,бях поканена да посрещам Нова година с най-добрия ми приятел и компанията му.Съгласих се,естествено,защото с тях става голям купон.Вечерта спането беше във вилата,в която бяхме.Аз изявих желание да спя с най-добрия ми приятел,просто защото го познавам много добре и му имам пълно доверие.Изпратихме Старата,посрещнахме Новата година,дойде време за спане.Легнахме аз и Той.Не знам какво ме накара да го целуна,отговори ми на целувката.Оттам започна да ме докосва,не възразих,попита ме,дали го искам,отговорих отвърдително отново.В един момент му спрях ръката,каза"ти казваш до къде искаш да стигнем,предполагам какво точно желаеш,но не мога да ти го дам изцяло ,защото си имам приятелка,просто искам да доставя удоволствие на теб,не на себе си,защо го правя?Защото безкрайно държа на теб,знам колко много преживя на скоро,не искам се отдадеш на човек,на когото нямаш доверие,не казвам,че аз съм най-подходящият,просто се страхувам за теб,знам колко важен е първият път за момичето,знам също така колко е гадно,когато някой търси само това".Казах,че му имам пълно доверие,знам,че знае какво прави,но се страхувам от самото преживяване и страшно много ме боли.Дърпах се,но в същото време го исках...В един момент казах"До тук",съгласи се с решението ми веднага.
Чудя се,дали беше нередно и това,което направих?Ами той?Има си приятелка,живееща в чужбина и все пак,каза,че нещата не вървят,а и той самият не би извършил нищо,с което той самият да се чувства добре,каза също"Не бих го направил,защото,ако ти си моята приятелка след това,ще се сетиш как съм изневерил на бившата и би помислила,че ще направя същото и с теб.Аз"ами нали знаеш,че и това,което направи до сега би ме наранило много жестоко".Той"Да,но нашите отношения са по-различни и вероятно това искаш да чуеш-нещата не вървят,ще се разделим,а аз те харесвам".
Как точно да постъпя?Кое е най-правилно?Мерси,че прочетохте темата ми