- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще гърмите ли с пиратките
на Нова ГОДИна ?! :Д
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
не
пиратки+алкохол при мене не добра комбинация..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Разбира се..![]()
Само че,винаги с повишено внимание !!!
Не, страх ме е, имам приятелка, която мн зле пострада от пиратка, така че....а и кучето мн го беше страх (Бог да го прости милото) и от тогава съвсем ги намразих.
да, мн вярноПървоначално написано от Disrespect
The Spark
Ооо не,минало ми е времето за тази радост,сега друго се прави в 12 не това![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не! Пиратките са супер тъпо нещо! Никога не съм ги харесвала.
mindscan
Пиратки не ползвам взимаш 3-4 кутии палиш ги и 20 минути небето грейва...или пък ръкетите са по-удачен вариант за мен![]()
НЕ.
Мразя гърмящи неща, пфууу, дори и заря и от шампанското ме е страх![]()
Ог светкащите неща признавам само римските свещи![]()
Разбира се. Аз си падам пироман.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз сега си гърмя, на НГ няма смисъл.
Да,защо да не хвърля 5-6-10-20![]()
![]()
Първоначално написано от bulgarche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Юли месец набарах пиратките на тати от миналата НГ![]()
Бяха затънтено скрити на едноместенце из нас.
(Чудно що ги крие от мен, като знае, че винаги ще ги намеря)![]()
И глейте кво става юли на на нащта тераса![]()
лалал, ако съм достатъчно в кондиция в 12ч. на НГ може да я отбележа с някое и друго запалително/гърмящо средство.![]()
на 14 пристигам пред НС с един багажник молотовки, тогава че гърмиме![]()
![]()
Да!.. Много!![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
оо не изпитвам ужасама баща ми да, ебати колко е запален..мама се му вика, че не си е доизживял детството..сега като гледам се е запасирал добре не смао с пиратки, а и някви с ефекти и други некви не ги знам точно кви са.. неми дава да ровя там
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Не ,страх ме е !!!![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз се чудя дали да не се кача някъде нагоре в планината с някой и да гледам цяла София... :P
Пиратката е най-масовото употребявано приротехническо изобретение,но аз въпреки пироманските си пристрасти с пиратки вообще не съм се занимавал.Винаги гледам нещо по-красиво което радва окото.Сега от 2 години насам по нова година си правя инсталации с дистанционно запалване (счупен буркана на електрическа крушка идеално действа като детонатор) и освен мене си радвам и съседите.
П.П. ХОРА ВНИМАВАЙТЕ С АЛКОХОЛА И БАРУТА
Йога и мъдрост
Идеално казано, аз на 24ти ходих специално до Илианци за пиратки и ги почнах още на Бъдни вечерПървоначално написано от bulgarche
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!