- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шампанско и сълзииииии xD
Добре веее как може да е такова лайно ?! Как може да отиде на вила за НГ и да ми каже, че искал "малко свобода" и аз кФо да прая на Нова година ?!!? Вярно , и аз ще си избухна супер яко , ама де да знам .. Голямо е лаайнооо нали ?!?! ДА знам , че е лайно ..То вярно, че всеки има нужда от малко свобода, ама при положение , че от 3 месеца ми говори как сме щели да бъдем на НГ заедно и ся да ми изръси това .. е как да не го застрелям ?!
Просто исках да си излея гнева някъде ..
![]()
Еее разбери го момчето( въпреки,че и аз не моа да го разбера / щом ти го говори от 3 месеца )
.Мм явно нещата не вървят на добре.Сори,че съм толкова директна ама аз така го разбирам това нещо.Ама айде сега ти не се ядосвай,изкарай си новата година на макс ;Pp
Приятна вечер!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Тегли му една майна и се забавлявай на Нова година с приятели...той ще разбере,че не е постъпил правилно,рано или късно.
Аз както винаги черногледа мога да ти кажа че май май ти предстои смяна щом иска "пространство" значи съвсем скоро ще се разделите доста негативно но...и ти се огледай!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
в такиа моменти боксовата круша ми е bf![]()
Аве е*ала съм го да прави квото иска ! Все пак миналата нова година бяхме заедно , ама исках и тая да сме .. Ама .. все пак е лайно ..![]()
абе да не ти пука хахаха аз отиам ся да се налоча с 16,17 водки и съм ги ебал всичките.. мойта да хои с техните ис хаха
милооооо..в 23:99(59) ше слушам наща песен и ше пия шампанско..ама мн шампанско
![]()
аз на твое място бих слушал поп-фолчец и студена ракийка и салатка, та коментара ми е ЕХААПървоначално написано от PreciousDiamond
о даа лайно епак ще кажа... нова година- нов късмет... нека се надяваме другия да бъде по-малко лайно...
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от MetalL
![]()
![]()
iska mi se da bqhme zaedno,tupi roditeli
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ti ko se nervi6?Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
ah ti,6e te gonq iz gorata
![]()
![]()
Вие не спамихте ли в друга тема ?!Първоначално написано от MetalL
![]()
тихо..да не види някой !Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
ДА! това е най-важното ..лайно е ,а щом е значи всичко му е простеноПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Айде пренасяйте се ... че както съм изнервена на туй лайно ...Първоначално написано от MetalL
Тука обсъждаме лайното ми
![]()
ахааа..имаш ли бензин в колата,да можеш да дойдеш в гората?Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
mi ne,6e doida s koleloto! :P
![]()
![]()
чакам те в леглото на бабата на червената шапкаПървоначално написано от soul1199
![]()
Еми като ме изнервяяяя .. е аз пред него не говоря така ..Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
![]()
Ако ще те успокои има много по-големи лайна...мен ме заряза уж заради друга,то се оказа,че докато бил смен е бил с още три....
oo,ti da ne si 4evenata 6ap4ica
nai6 li,kolko 6e ti otiva!
![]()
![]()
Ау .. тос направо разтройство е билПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()