Така искам просто да споделя с вас, приятели, защото винаги сте ми помагали в трудни ситуации, а и няма с кого друг да поговоря.
На 31.12 до 20:00 ми беше супер гот, че ще прекарам една готина вечер, НО в скайпа докато си чатихме с моята, тя ми писа,че й е омръзнало от някои мои черти и че съм я дразнел и обиждал с някои мои поведения.А до зимната ваканция си бяхме много добре в даскало и въобще нищо не ми е споменавала и сега когато не се виждаме и не й говоря толкова, тя не знам откъде си е наумила такива работи!!!!Не разбирам какво й правя толкова, докато седя далеч от нея в почивните дни, даже й се обаждам почти всеки ден.Така, помолих я да ми каже точно с какво толкова я правя нещастна , но тя не пожела да ми говори таз вечер,защото не искала да си разваля настроението в навечерието на празника.Естествено , аз се съгласих, обаче отвътре нз как да ви опиша. Не бях се разочаровал толкова през живота си.Дали ми се подиграва?Защо точно тая вечер, Господи? Да не говорим, че се напих ужасно и през нощта повръщах, вместо да празнувам. Просто такава вечер и на врага си не пожелавам.
Моля ви, драснете нещо как бихте се почувствали вие на моето място, защото тя и на дискотека си отиде и си направи кефа.
С какво съм заслужил толкова лошо отношение?!