- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- molqvisa ponedelnik klasno
po algebra
obikolkolkata na guma na kamion e s1s 75sm po-golqma ot obikolkata na leka kola.za 440m koleloto na avtomobila pravi 60 oborota pove4e ot koleloto na kamiona. namerete obikolkite na dvete gumi
izp1knal mnogo1g1lnik ima 119 diagonala. kolko v1rha ima mnogo1g1lnok1t
osnovnite r1bove na paralepiped sa 15 i 6sm.namerete viso4inata h na paralepipeda,ako pov1rhninata mu e ravan na pov1rhninata na kub s r1b h
И да са молиш, и дъ нъ са молиш, и идиницъ не мойш изкараш![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
ari molqtisa hodi si re6avai tez poslednizada4i
Fall down seven times..
Stand up eight.
izp1knal mnogo1g1lnik ima 119 diagonala. kolko v1rha ima mnogo1g1lnok1t
Еми... един диагонал свързва два ъгъла, демек логично е решението да е: 119.2= 238 ъгъла има многоъгълника
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
много вървежнъ тас темъ бе
Ъгъл на многоъгълник не може да свърже себе си и още два ъгала на съответните му страни в диагонал, така че не е x2
ко каза ти бе?
ари молявисъ саму да не се отваряти, че имъм задачи да правъ.. !!!!!!!!!!!!!!!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
дади ги тукъ бе
кво са мъчиш саму
Многоъгълника има n ъгъла. От всеки ъгъл излизат по n-3 диагонала, deli[ na dwe i formulata ti e n(n-3)/2=119. Отговор 17 ъгъла.....
ари саму да не мъ занимааш?!Първоначално написано от Blab
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love