.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Spyware Guard 2008

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Spyware Guard 2008

Здравейте

PC-то ми вървеше без проблем до онзи ден, когато с всичка сила нахлу някаква програма на име Spyware Guard 2008. Сканира на бърза рака и ми дава, че имам сумати вируси, bugs, spyware, cookies и т.н. Но това е само trial version на програмата и от мен се иска да купя full version, за да ми предпази pc-то.
    Използвам McFee антивирусна, която е платена и до сега не съм имала такива проблеми. Антивирусната ми сканира и всичко е наред.
    Преди имах същият проблем с Аntivirus 2008 (мисля, че беше), която е на същият принцип на Spyware Guard 2008, но и така не успях да я ликвидирам и се наложи да сменя web browser-а.
    Pc-то ми се багва постоянно, станал е адски бавен и непрекъснато се появява тая шибана програма- Spyware Guard 2008! Потърсих из нета инфо как да махна, но всички сайтове с инфо са блокирани от тая програмка и нямам абсолютно никакъв достъп! А като ида на другото PC тия същите страници си се отварят без проблем.

Препоръки, съвети, предложения ще ми бъдат от полза.

♥ ♥ ♥

Изтегли ъпдейтната анти-вирусна от интернет и я качи на диск, сканирай с диска и предполагам ще можеш да ги махнеш. Ако не помогне: http://www.bleepingcomputer.com/malw...ard-2008#files

Град
    Here
    Shteshe da bade hubavo ako linka mojeshe da se otvori na toq komputar. Shibaniqt virus mi e blocknal absolutno vsichki web pages, na koito moga da vidq kak da go mahna...A na drugoto pc linka go otvorih bez problem
    ♥ ♥ ♥

http://download.bleepingcomputer.com...mbam-setup.exe Теглиш, инсталираш, сканираш и черпиш...

Град
    Инкогнито
    Ако нестане направи систем ресторе на дата преди да появата на програмта/вирус.

Град
    Here
    Ne stava, mamka mu!

Gorkoto mi pc, shte se skape vseki moment
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си