PC-то ми вървеше без проблем до онзи ден, когато с всичка сила нахлу някаква програма на име Spyware Guard 2008. Сканира на бърза рака и ми дава, че имам сумати вируси, bugs, spyware, cookies и т.н. Но това е само trial version на програмата и от мен се иска да купя full version, за да ми предпази pc-то.
Използвам McFee антивирусна, която е платена и до сега не съм имала такива проблеми. Антивирусната ми сканира и всичко е наред.
Преди имах същият проблем с Аntivirus 2008 (мисля, че беше), която е на същият принцип на Spyware Guard 2008, но и така не успях да я ликвидирам и се наложи да сменя web browser-а.
Pc-то ми се багва постоянно, станал е адски бавен и непрекъснато се появява тая шибана програма- Spyware Guard 2008! Потърсих из нета инфо как да махна, но всички сайтове с инфо са блокирани от тая програмка и нямам абсолютно никакъв достъп! А като ида на другото PC тия същите страници си се отварят без проблем.
Препоръки, съвети, предложения ще ми бъдат от полза.
Shteshe da bade hubavo ako linka mojeshe da se otvori na toq komputar. Shibaniqt virus mi e blocknal absolutno vsichki web pages, na koito moga da vidq kak da go mahna...A na drugoto pc linka go otvorih bez problem