- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как беше снощи...?
Е ...съфорумници..как изкарахте снощи...?Имаше ли хапване ,пиене секс и пръснати задничета...?А може би някоя нова свалка?
Еми вчера беше супер с приятели,пиене,хапване,кюч ци сичко беше на 6!
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Най-хубавата ми нова годинаС гаджето, хапване, пийване, комедии, един психо-трилър и секс.
![]()
Имаше и sex на ex,да......хубаво беше![]()
![]()
П.П. 3а много години :P
Супер беше...имаше си от всичко..и пиене и танци и пръснати задничета,но без нова свалка...Супер си беше..и За много години на всички!!!
Ето я и пияницата муаххаах За много годнини!Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Айде сегаПървоначално написано от nejnaDROGA
важното е че е било хубаво другото не е от значение
![]()
![]()
Тая нова година предимно се насвинихме с ядене... Нито ми се пиеше, а пък и секс не правихме - и двамата бяхме като трупове.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За много години на всички
Нова година беше 6+ много пиене и ядене (и остана още толкова за довършване днеска хеахеа) секс нямаше ама всичко друго си беше 6
Успях да изям половин тава баклава и да направя 50 лицеви опори хеахехах (на бас се бяхме хванали). Прибрах се чак към 12 днес на обяд поспах няколко часа и след няколко часа пак на масата !!!!!!
Моята беше яка танци,пиене, настроение само дето секс нямаше- просто вне го позволи природатада иначе беше яко! Честита НГ!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Eмиииии всичко беше супер пиене ядене наркотици музика бооооомба беше само къде секса ми липсваше за вечерта ма може аз да съм си виновен много се почерпих![]()
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Супер беше. Тотална разбивация.
Даже остана пиене и материал за довършване.
За много години на всички.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Snoshti si beshe vurha. 3 bivshi gadjeta, 1 nastoyashto, mnogo priateli, mnogo piene, tanci i zabavleniq. Imashe i malko izcepki sus sbivaniq, no gi sprqhme i si beshe vsichko super.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Супер беше..хапване пиивание ..
танци манци.. 6 точки беше всичко
![]()
pri men gore dolu su6toto posle 6ti razkaja s podrobnostiПървоначално написано от Rofl4e
![]()
В семейна обстановка само двамата с приятеля ми. Беше много хубаво - и да, имаше си от всичко. :P
Nee,nikakav sex nqma6eNo vsi4ko ostanalo be6e perfektno - i muzikata i mqstoto i horata.
P.S:Za mnogo godini na vsi4ki i mn zdrave...
Първоначално написано от angellove
бях само в женска компания и нямаше секс хихихи пък и се скарах със приятеля ми онзи ден
E, nqma kak. NG beshe. Ama i nie mnogo se osvqtkahme. Cqlo geroistvo e, che uspqhme da piem do 6 sutrinta.Първоначално написано от cickin
Eating isn't cheating - Arnold