- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нова година=Ново начало
Честита нова година на всички!Пожелавам ви една щастлива, изпълнена с положителни емоции година! Здраве, късмет и успехи!
Сега по темата:Често си мисля за това, че новата година е ново начало. Например аз ще се старая тази година да се усмихвам повече, да не отдавам значение на ненужните неща и да се веселя, защото през 2008-ма правих точно обратното. Затова 2008-ма ми беше най-ужасната година. Сега бих искала да се забавлявам и да забравя миналите неща. По такъв начин за мен новата 2009 година е ново начало. А за вас? Какво бихте искали да промените през новата година?По какъв начин за вас тя ще е ново начало?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
пред 2009-та съм си казала, че ставам по-силен човек, още по отговорен, без повече сълзиповече усмивки и просто се надявам всичко да е наред с приятеля ми...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Лично аз всяка нова година си казвам , че тази ще е различна от предишната , но никога не ми се получава. Като за начало си казах, че повече няма да се връщам към минали работи . Както се казва "нищо бивше не важи" . Да съм по - усмихната , защото все пак животът е хубав , мамка му ! Да отсея от многото познати само истинските приятели , защото в последните няколко дни се убедих кои са те !!! И не на последно място - да се науча да се радвам на малките неща в живота , ,защоро именно те го правят такъв какъвто е !
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Заклевам се, новата ми година ще е особено нова.
И вместо да изхвърля разни неща, си ги спечелих обратно вчера.)
И е толкова хубаво. Иначе, предстои ми да започна Работата, да кандидатствам(и да ме приемат!!!), това което толкова силно копнея. Вписването все по-навътре в таргет средите също ми е в листа.
Ще се изнеса официално от вкъщи, макар да знам, че ще ми липсва малко цялото това същестуване под формата на детенце:Д
Та, да, 2009-та се очертава особено нова за мен, което малко плаши, но пък гъделът в стомаха го има!)
А ти, дете, усмихвай се! И нека тази година да е най-приказната, която някога си си представяла!)
Каквато попара си надробиш, такава ще сърбаш![]()
Надявам се тази година да стана по сериозна, по организирана и да се контролирам повечкоНадявам се още да влезна там, където искам и да остана доволна
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Честита нова година и на теб!
Единственото,което искам да постигна през новата година е,да бъда малко по недостъпна,защото позволявам на всеки,да влзе в живота ми,а в последствие получавам,нож в гърба.Също така искам малко по-истински хора да има около мен,и много усмивки,защото без тях ,животът е скучен. (:
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
същата работа ...Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
Да и аз казах,че ще забравя миналата година кой,какво и защо....сега съм влюбена в едно момче и си го пожелавам за новата година![]()
Ами поне при мене няма да е по-различна
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
И аз така... Но всяка година си обещавам горе долу едни и същи неща, а после нищо... Дано този път е различно!Първоначално написано от evelinka1122
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ami az iskam da promenq mn ne6ta iskam da po4na da izlizam pove4e i da se zapoznavam s novi xora tova e glavnata mi cel do lqtoto za6toto ako se zadurjam v ku6ti si mislq za stari ne6ta a te sa za starata godina :P za lqtoto si pojelavam i silno iskam rabota (malko sum malka na 14 no dano namerq ne6to prili4no) a sled lqtoto silno se nadqvam na novo daskalo ako vs koeto iskam se zbudne v kraq na 2009 6te moga da kaja tova be6e nai qkoata godina do sega a ne kato otminalatai mn novi i razli4ni ne6ta
a na vs vas vi pojelavam neka zbudnem me4tite si i te stanat realnost
![]()
![]()
![]()
sry ama se povtori![]()
За мен 2008 беше невероятна година - изпълнена с усмивки и весели моменти, които няма да забравя. а за 2009 се надявам да бъде същото- усмивки, усмивки, усмивки.. един успешно завършен 12 клас( марурки, изпити за кандидатстване след това и да ме приемат, където съм решила) и общо взето не искам да се променям.. а ако се променя нека да е към по-добро![]()
Честита нова година на всички !!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Честита Нова Година на всички !!![]()
Аз съм си решила 2оо9 да не се променям особено.Искам само да съм по-щастлива и без повече сълзи.Надявам се да отида в чужбина ии да си направя мнооого снимки
.Ще гледам да съм повече с приятелите си и да се забавляваме много : )).
Незнам къде ще ходя след седми клас ,, ама се надявам сичко да си е окей.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Всяка нова година е едно ново начало.Миналата 2008 бе за мен радостна и тъжна,преживях доста тъжни моменти,но и извлякох полука от тях.За 2009 година си пожелавам да е една много успешна за мен и да вляза във вишето учебно заведение което искам,година изпълнена само с усмивки и положителни емоции,приятелите да са до мен и любимият човек също.Пожелавам си най-вече здраве,всичко останало ще се постигна сама.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз пък не искам да забравям минала година,защото колкото беше лоша толкова беше и хубава.През новата година искам да съм по-усмихната,искам да не ми пука толкова за неща,за които не трябва,искам да намеря щастието и човек когото ме разбира![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Тази година ще живея на ръба, ще се радвам на всяко хубаво нещо в живота ми, ще се усмихвам дори на тези, които не го заслужават и ще вярвам много по-силно в себе си!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
2009-та е годината.Преломна ще е за мен.Няма да се променям,просто искам всички поставени цели да ги изпълняна(най вече да стана студент като за начало).Дано наитина тази година да имам много повече поводи за усмивка.
Очаквам една по-различна година.С двойно повече весели моменти, много по-малко сълзи.Ще се старая да прекарвам повече време с истинските ми приятели, а не като изминалата година, през която допуснах достатъчно грешки.Нещото, което искам да променя в себе си е да не бъда толкова наивна..Писна ми да бъда лъгана.В крайна сметка 2оо8 беше хубава година, но 2оо9 искам да бъде още по хубава![]()
Stay up all night with the stars *
Тази година я започнах с едно позитивно пожелание и се надявам да го изпълня. Повече радост и по-малко мисли за глупости, които ми затормозяват главата и ем правят тъжна. А също искам и да спра всякакви връзки с бившия, защото 2 години ми се отразявам зле.
Дано се случи това, което желая.![]()
If love exists, I will fall...
Амм незнам какво искам да променя,но се надявам да си намеря човек, с който да се обичаме ... Хех ще видим дали ще стане![]()
![]()
![]()