.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Благоевград
    Аз чесно казано не мисля, че за мен ще е ново начало, имам всичко което искам, постигнато през 2008 година.
    Така, че няма какво повече да искам, освен годината ми да бъде с малко повече усмивки, защото като цяло ми бе6е малко кофти изминалата година.

2008 е най гадната година!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Лично аз всяка нова година си казвам , че тази ще е различна от предишната , но никога не ми се получава. Като за начало си казах, че повече няма да се връщам към минали работи . Както се казва "нищо бивше не важи" . Да съм по - усмихната , защото все пак животът е хубав , мамка му ! Да отсея от многото познати само истинските приятели , защото в последните няколко дни се убедих кои са те !!! И не на последно място - да се науча да се радвам на малките неща в живота , ,защоро именно те го правят такъв какъвто е !

ima smisal :] btw ti si ot klasa na siiis nalii :P

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    2008 е най гадната година!
    Podkrepqm te s dvete si ryce
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    За мен 2008 година беше много разнообразна. Донесе ми много успехи в живота, каквито мисля досега не съм имал. Старата година ми помогна да оценя какво е живота, какво е да си на училище кадето всичко си е наред и няма никакви проблеми, разбрах и какъв е страшен и коварен живота и как трябва да сме силни зада оцелеем в него. Пожелавам си 2009 година да бъда силен и да преодолявам всички трудности който се изправят пред мен, и на вас пожелавам това. Защото наистина живота е джунгла и оцеляват само най-силните. Честита нова година и да ви се сбъднат всички мечти, защото само мечтите могат да докарат един живот до смисъл.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    s edna priqtelka se zarekohme to4no v 12 na nova godina da kajem krai na vsi4ko staro na starata lubov na salzite za myje koito ne go zaslujavat i da po4nem na 4isto...na nova godina se zapoznah s edin mnogo golqm sladur i moga da kaja 4e se vlubvam toi e moeto novo na4alo

Аз ще се старая да се отдавам само на стойностни хора...както през последните години...
    И си пожелавам много любов и нека е към 1 човек,едно ново начало без край

Хах, 2008 година и за мен беше един ужасен период от живота ми Случиха се толкова неприятни неща, че вече наистина ми е писнало и съм готова да прегърбя всичко и да продължа напред през 2009 год. Искрено се надявам 2009 за мен да бъде една много щастлива и незабравима година. Но наистина, годината е ново начало, ново предизвикателство за мен, тъй като на есен ще си сменя училището, ще имам нови приятели и нови запознанства.
    Искам вече да е лятоооооо
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Ем мойто нова начало започна 30 минута на новата година А това, което искам е приказката да не свършва и всичките ми истински приятели да са безкрайно щастливи и да нямат поводи за тъга. Пожелавам щастие на всичкиии.
    I know I should stop believing ... !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    2008-мата година ме научи на много неща,но и на много-не...Ще се постарая да се променя малко,това е което искам за себе си...Искам да постингна много неща,които ще постигна надявам се.Да стана по-амбициозна и организирана,което ми липсва и трябва да направя...страшно много неща искам да направя със себе си и с живота си през новата 2009.През тази година също така завършвам 12-сти клас...Повечето неща са свързани с това за сега..После като завърша ще видя какво ще правя с живота си,защото през последната година нищо съществено,не съм променила,а искам...Желая на всички вас,да следвате мечтите си,да ги постигате и да мечтаете!

хмм..интересна тема..аз също не видях много хубаво от 2008 и влиза в топ 10 за най-много лоши моменти в рамката на една година за мен..определено тая година не мисля да има толкова драми..ще почна с една почивка от момичетата след това..ще си обърна повече внимание..фитнесче..ала бала...кафенца..учене и така..дано и има повече усмивки...пожелавам го на всички

Град
    Valhalla
    Ако искате да се променяте започнете от сега, няма нужда да чакате, следващата година, седмица или ден.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Ами надявам се всичко да ми върви по вода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си