- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е Blab
* Стига с т'ва "любимо", де! Харесвам Яворов повече от всички останали поети, любовната му лирика - *туп-потуп*.Първоначално написано от Dumb
* Най-приятно е да разговарям със себе си, Пете.) Наричам се дете, наричам се фея, мисля се и за принцеса.)
* Колко чудно нещо е животът, когато най-малко очакваш, ти поднася най-прекрасна изненада.
каква музика обичаш да слушаш? - ох, от "любимите" ми въпроси... Слушам хубава музика, мелодична, каквато ми се хареса. Не съм от хората, които са открили своя стил и не излизат извън рамките. Слушам джаз, също и класическа музика, слушам и рок, както и поп, и всякаквите там други видове с измислени имена. Обожавам Остава, примерно, също Нора Джоунс и Майкъл Бубле, напоследък слушам дискографията на Кардиганс, преди това песните на Оейзис. От малка съм закърмена с хубава музика, мама ме запали по Тоника, тати по блуса, след това - БТР, Д-2, Уикеда... Обичам музиката, във всичките й форми, стига да е красива.
българска музика слушаш ли? - да, даже последните дни въртях само бг радио, излъчваха 500-те най-добри български песни, без да е важен редът, имаме хубава музика.
остава? (страст са ми-не мога да не попитам :d ) - тогава споделяме една и съща страст![]()
би ли поискала да не си толкова чувствителна душа? - понякога, но трябва да призная, че ми е особено красиво
чувстваш ли се оценена? - на моменти се чувствам неоценена, например това лято, но всичко ще се оправи, защото знам стойността си
вярваш ли в Голямата любов? или нещо от сорта на Принца на бял кон/с бял голф? - вярвам в истинските неща, онези красивите, за които думите не стигат, за да бъдат описани, онези, нещата без край.
обичаш ли да си сред хора? - обичам, да, но ми харесва и да съм сама със себе си, отделям се от света и просто съм.
стана ли принцеса еее ? ;D - Има време, бе, Жоро:Д Като настъпи моментът, ще ти дам знак.) Така и не ми донесе камъче, 'начи...![]()
а как се обличаш? смяташ ли че дрехите ти по някакъв начин те изразяват? - както ми харесва:Д всичко по някакъв начин те изразява, но не се обличам, за да привличам внимание и интерес
разбираш ли се с ваще? - да! Те са най-прекрасните родители на света!))
определяш ли се като широко скроена? - по-скоро не
не прекаляваш ли с това "красивото"?
не)
ами елфската душа и тя ти е добре, не я забравяй...хех?
и защо така ме мъчиш.. знаеш с кое![]()
като си лягаш мислиш ли си разни нещица и замечтаваш ли се?
усмиве, а за Тинкър Бел чувала ли си : )
От време на време таванът на двореца протича, но колкото и дълго да капе, дъждът рано или късно спира. Остават петънца обаче, по пода, ако се загледаш добре, могат да се видят.
Хах, и тя е някъде там.ами елфската душа и тя ти е добре, не я забравяй...хех?
и защо така ме мъчиш.. знаеш с кое
като си лягаш мислиш ли си разни нещица и замечтаваш ли се?
усмиве, а за Тинкър Бел чувала ли си : )
*е, хайде, познай го най-накрая, една филмография ли не можеш да прегледаш?
*да, всеки път... и после сънувам)
*не, аз приказки никога не съм чела, дете. Ще ти покажа нещо, подарък, който не е писано да бъде получен, все тая, секунда да кача картинката.
И е пълна:Д
ще, благодаря)
Имам си, крем-карамел.Първоначално написано от Jesus
хубаво е : )
а въпроса за Тинкърбел, беше закачка![]()
обещай да се видим на по горещ шоколад, като дойда евентуално някой ден в София![]()
и малко въпроси:
Случвало ли ти се е някога да потънеш в земята от срам (буквално) и каква беше причината ?
Какво най-много мразиш в характера на човек (коя черта) ?
Най-шантавото нещо, което някога си правила е... ?
прави си смях ти на мой гръбПървоначално написано от RiseGirl
*имам ли избор, въобще?:Д
*ам, предполагам, не искам да си припомням такива моменти.
*прикритостта и фалша
*ами, не знам... Често правя глупости, нещата не винаги се развиват по план... Това лято имах един период, наситен с такива. Както помагахме в учителската стая с написването на дипломите на 30 юни, ми щукна, че ми се ходи до морето. Проверих в колко часа е експресът, за час и половина се прибрахме, събрахме си багажите и тръгнахме. Беше особено хубаво прекарване.
След морето с моето Бети ходихме да спим при разни хора, защото нямахме пари, а не ни се прибираше. Несебър е страшно мутренски вечер, направо краката ми трепереха. Разни такива, не особено шантави неща.
Снощи щяхме да ходим в едни познати, бях наготвила, ала-бала, Ани ми се обади в 15:30 и ни предложи да посрещнем новата година заедно. Озовахме се в някакъв апартамент(4-ма или 5-ма съквартиранти направили купон, за който си няма къде да отиде), пълен с млади и усмихнати каки и батковци(сигурно 50 човеци сме се събрали), много смях. Бяха си залепили всякакви бележки по стените, вратите, с инструкции и разни бъзици... Интересно, но си изкарах много приятно, с 2 от любимите си същества.)
Несебър![]()
почивката и бъбренето на по брега на скалите в старият град... безценно
рисуваш ли разни фигурки понякога на замъгленото прозорче след дъжд?
ако имаш наметало, което те прави невидима само за един ден, какво би правила ?
с кой цвят се оприличаваш?
*хах, да, особено в колите, също и на балконската врата в кухнята, когато са се препотили стъклата)Първоначално написано от RiseGirl
*хмм... не съм сигурна, че искам да бъда невидима. Може би щях да стоя на сцената по време на любимото си представление, да бъда част от него, част от магията, която заразява с обич. Щях да се взирам във всеки един поглед в публиката, да видя на какво се смее, кога затаява дъх, в кой точно момент не успява да сдържи сълзите си. Защото в тъмното хората са истински.
*може би, розово - ако такъв е захарният памук, малките понита, бонбоните, очилата, които съм си избрала.
или пък зелено, ако се приема за свежо и миришещо на живот като тревата, за необятните с поглед полета, като щастието след цял следобед на поляна с детелини.
Blab, чувала ли си за частична шизофрения?
Моли се на Господ да не страдаш от такава.
Всичко това с измислените светове и измислените неща, не е на добре.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Blab)))
Малкият принц бил ли е някога самотен? Кога, защо...?
Защо не обичаш есента?
Мислиш ли че можеш да намериш красота в абсолютно всичко?
Коя е любимата ти приказка?
А ако можеш да срещнеш приказен герой, кой би бил той/тя?
Какво мислиш за водолеите?
Би ли избягала от тъмнината или би се скрила в нея?
Има ли достатъчно тишина в живота ти?
Защо Театър?
Опиши ми един край..... на въображаема пиеса.... който би те трогнал безумно. Нещо което ти щукне просто ей така.... сега![]()
Огледала?
Затвори очи... какво виждаш?
А сега... когато са отворени?
А какво е дъждът?![]()
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Здравей
-Просто ми ако не съм разбрала, но не разбрах каква е "голямата мечта"заради която си напуснала СУ.
- кой сезон предпочиташ?Есен, пролет, зима, лято?
-Обичаш ли спорта? Ако да, какъв спорт харесваш най-много?
-Най-силния(хубав) спомен от детството ти?
Първоначално написано от tqnko
Първоначално написано от Blab
Първоначално написано от Bolt_f
Здравей![]()
-Просто ми ако не съм разбрала, но не разбрах каква е "голямата мечта"заради която си напуснала СУ.
О, не, няма никакви толкова вълнуващи събития и решения. "Напуснала" не съм, и там ще кандидатствам тази година.)
- кой сезон предпочиташ?Есен, пролет, зима, лято? - освен есента, всички други ми харесват
-Обичаш ли спорта? Ако да, какъв спорт харесваш най-много? - Да, от много малка. Тати се е погрижил за това.(екстремните спортове са му слабост, бил е учител по ски, кара сърф, водни ски, разни парапланерски истории, засилен туризъм) Хъм... като по-малка се качвахме на колелата(всички без мама, тя е пушачка - пф), карахме до Казичене и след ден, прекаран в(/у) водата, се прибирахме изморени, но толкова щастливи)) Иначе, имам заболяване на краката, та ските от 2 години съм ги поизоставила, но плувам, мъча се на сърфа(след като ни свиха няколко дъски и платна по морето преди време, нямам свой сърф, на про-ски ми е леко трудно да се уча, разбираш), тенис на маса обичам, на корт не практикувам от малка. В училище играех волейбол, но като цяло спортовете с топка не ми допадат. Фигурно пързаляне с удоволствие наблюдавам.)
-Най-силния(хубав) спомен от детството ти? - не мога да си разкажа всичките, нали? Тогава - м/у Горната и Долната площадка, до огнището, има един храст, от онези с белите топченца, които пукат:Д. Та, бяхме намерили една изоставена кола, задната й седалка беше откачена, понесохме диванчето и решихме, че ще си правим къща в храста. Всичко точно. Момичешкото момиче метеше пода(не знам какво си е мислела) и постоянно се оплакваше, че мравките я хапели по краката. По обед всички се прибрахме, след 4 направих сандвичи на скарата у баба и ги занесох да закусваме в Къщата. Момиченцето се беше отказало, та за нея бях решила да не правя, ама то така се обиди и орева квартала, че...
Помня на 4 или 5 ставах. Тогава още бяхме в баба, мама беше поканила гости, както си трябва, някой ми подари докторски комплект, мига, в който Стоянчо ми изважда зъб със супел яките клещи, се е запечатал в съзнанието ми. Имам снимки от този рожден ден:Д
Ей, исках аз да те сложа на стола.![]()
Така.
Кой цвят най-точно те описва? Защо?
Какво искаш да промениш в заобикалящия те свят?
Как смяташ да го направиш?
Какво ти носи театърът?
mindscan
Къде караш/си карала сърф?![]()
ПП:Честита Нова година, дете!) Цялото щастие на света!!!Първоначално написано от IrrieSkyline
Къде караш/си карала сърф?- на морето предимно, което също е грешка:Д На Искъра съм ходила един-два пъти, ама вятърът ми правеше мръсно:Д (това, че нямам голяма дъска, нито малко платно ме дразни изключително много. А нямам и възможност да си купя, поне засега.)
Всъщност питах къде на морето, че може да сме се засичали ама нищода не ставам нагла.
Благодаря ти! Нека ти се връща двойно.
mindscan
Всъщност питах къде на морето, че може да сме се засичали ама нищода не ставам нагла.
И все на неподходящи места:Д
(не обичам промените, а от малка ходя на едно и също място да почивам, та така)
Физиономистка ли си, макар че... не съм с групата на Шаро:Д, 'дето бягат по островите и заливите като повее. Начинаещ любител и толкоз.(стига ми:Д)
Кой номер обувки носиш?![]()
С какво ще ходим до Добрич?
mindscan