.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 224
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline
    Кой номер обувки носиш?
    С какво ще ходим до Добрич?
    *39, но заради заболяването си купувам 40-ти.
    *с влак, че в автобусите ми става лошо.

мм откъде идва ника ти

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    мм откъде идва ника ти
    от никъде:Д
    първоначалният ми си има някаква-си-там история, казвала съм)

Колекционираш ли нещо? Защо?
    mindscan

Мега фен Аватара на Blab
    Колекционираш ли нещо? Защо?
    Магнитчета за хладилник и камъчета от различни градове и държави.(най-често ми ги носят като подарък))
    За да притежавам частички от света само за себе си.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1xRARmrorGU[/youtube]
    това момче ме омагьосва

Град
    Пловдив
    Как ти беше стария ник?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Направи ли си онова фотьойлче?
    Постни снимки на любимите ти изобретения
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Супер фен Аватара на Dumb
    Ехх, само едно не разбирам защо толкова отричате света ѝ ?
    Опитвали ли сте да избягате за малко от реалността?
    Писвало ли ви е да виждате само грозното?
    Е на мен ми се случва. Познавам реалността, но понякога имам нужда да видя и красивото. Имам нужда да помечтая, да видя принцовете, каляските и забравените приказни герои. Това е моята реалност. Блаб има своята.
    А и Свастика, шизофрения не е точната дума.
    Съжалявам за поста Теди
    Да не е спам: Кой е най-важият човек за теб? Тъп въпрос

Как се храниш? В смисъл за теб храненето е ритуал или просто набиваш нещо там...
    Вслушваш ли се в тялото си?
    Какво смяташ за @лма @лтер?
    Би ли живяла извън България?
    Обичала ли си момче до момента (мне-баща ти не се брои за момче :P)
    Често ли чуваш от други хора, че ти е време да порастваш и да излизаш от Уондърленд?
    Мечтите са всичко? Ако не всичко, то поне страшно много, нали?
    Какво смяташ като цяло за хората козирози?
    Сладко обичаш ли?

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Хам сега ... падаш ли си по екстремните спортове?!
    Последното шантаво нещо,което направи?!
    Как ти подвикват в училище .. в смис... нещо различно от името ти !?

Мега фен Аватара на Blab
    Как ти беше стария ник? - be_true, а твоят?

Направи ли си онова фотьойлче? - Не съм, продължавам да търся пълнеж, а и в последно време с други глупости се занимавам.
    Постни снимки на любимите ти изобретения - Пхах, изобретения вика:Д пхах, аз съм Леонардо, не знаеш ли:Д Нямам нови снимки, отдавна не съм си играла с пластелина(едно поне 2 седмици)
    Някакви последни в папката:

So come with me, where dreams and time's never planned. Just think of happy things, and your 'll fly on wings, forever in Never Never Land!

злощастните снежковци с изгубени носове(

Любими са ми пингвините, тях си виждала, както и бисквитените чудовища, и тях също:Д

Цитирай Първоначално написано от nixx
    Как се храниш? В смисъл за теб храненето е ритуал или просто набиваш нещо там... - хапването на сладолед съм превърнала в ритуал, пиенето на чай също:Д
    Вслушваш ли се в тялото си? - опитвам се
    Какво смяташ за @лма @лтер? - така и не се заведох на Бекет, а много ми се искаше. Разкажи ми
    Би ли живяла извън България? - за кратко
    Обичала ли си момче до момента (мне-баща ти не се брои за момче :P) - да
    Често ли чуваш от други хора, че ти е време да порастваш и да излизаш от Уондърленд?
    - случва ми се, да (но според мен това са хора, на които всичко това, което аз съм запазила, им липсва и го осъзнават)
    Мечтите са всичко? Ако не всичко, то поне страшно много, нали? - И сама го знаеш.)
    Какво смяташ като цяло за хората козирози? - че са борбени, тихи, наблюдатели, упорити, големи спестовници, студени(външно поне)... държа да отбележа, че това не е моят портрет, асцендентът ми е Близнаци:Д Козирозите без проблеми могат да правят пари, пари, пари, много пари, добри пари, пазят си ги, + това:Д
    Сладко обичаш ли? - ама, разбира се
    Хам сега ... падаш ли си по екстремните спортове?! - не и сноуборд, но нагоре пише, харесвам ските и сърфа
    Последното шантаво нещо,което направи?! - не правя шантави неща, посрещането на годината сред непознати е последното нетипично за мен нещо, което ми се случи
    Как ти подвикват в училище .. в смис... нещо различно от името ти !? - завърших училище, не помня някога да са ми подвиквали;

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Кой номер обувки носиш?
    С какво ще ходим до Добрич?
    *39, но заради заболяването си купувам 40-ти.
    *с влак, че в автобусите ми става лошо.
    Какво заболяване имаш?

Ходила лиси на психолог и защо?
    Екстроверт ли си? (защо ли питам)
    Сещаш ли се за песен, която особено много обичаш? Кажи някоя, може и повече де.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Какво заболяване имаш? - Така и не му намериха има, ноктите на палците на краката ми растат настрани, навътре в плътта, образуват се ужасни рани и е особено болезнено. Правили са ми няколко операции за изваждане на ноктите, всякакви лечения, но според лекарите(тези, които са ме лекували) е нелечимо.
    Ходила ли си на психолог и защо? - Не. Ако съм, била съм малка.
    Екстроверт ли си? (защо ли питам) - Да речем (защо питаш:Д)
    Сещаш ли се за песен, която особено много обичаш? Кажи някоя, може и повече де. - She, без да съм чувала оригинала, изпълнението на Нора ми е достатъчно. Дъждостих на БТР съм го въртяла сигурно милиони пъти още в началното училище. Йелоу на Колдплей. Дъ грейтест на Кет Пауър. Дъ бест оф ми на Браян Адамс... и ще продължавам безкрайно...

Хах е моя асцендент е водолей...абе общо взето съм типичен козирог...
    Има някои прилики между нас, поне доколкото мога да правя такива изводи от един форум, разбира се :P

Какви обувки обичаш да носиш?
    В какви дрехи се чувстваш най-удобно?
    Мислила ли си да бъдеш някога доброволец в разни хуманитарни мисии?
    Обичаш да се чувстваш закриляна и някой да се грижи за теб по някакъв начин или предпочиташ ти да закриляш?
    Би ли осиновила дете? Защо да/не?
    Светът голям ли е и спасение дебне ли отвсякъде?
    Имаш ли си местенце в София /за заведение става въпрос/, където обичаш да циклиш и се чувстваш като вкъщи?

Азз отивам да почета малко преди лягане (:
    А за @лма @лтер просто попитах...иначе отдавна не съм стъпвала. Не си ли пробвала да се вкючиш в трупата?

Ако можеше да си от приказка коя приказка би избрала ?

Ако ”целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката?
    хех защо не можем да се гъделичкаме сами?
    Искало ли ти се е някога нещо просто да не беше се случвало?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от nixx
    Хах е моя асцендент е водолей...абе общо взето съм типичен козирог...
    Има някои прилики между нас, поне доколкото мога да правя такива изводи от един форум, разбира се :P

Какви обувки обичаш да носиш? - шарени:Д гуменки, ботушлета през зимата
    В какви дрехи се чувстваш най-удобно? - парцаливи:Д пхах, ами, мои си някакви, дрехи със спомени:Д
    Мислила ли си да бъдеш някога доброволец в разни хуманитарни мисии? - Не съм мислила. Мързелът ми е сред чертите. Най-близката ми приятелка е в отбора на БЧК, но не е като да ми допада дейността им.
    Обичаш да се чувстваш закриляна и някой да се грижи за теб по някакъв начин или предпочиташ ти да закриляш? - И двете.) Обичам да ме гушкат, да ме закрилят, да съм детето, но в отношенията ми с някои хора играя възрастният.
    Би ли осиновила дете? Защо да/не? - Бих, но предпочитам да имам свое. Не виждам защо не.(но малко дете, да расте с мен, а не да си е изградило стена с/у света)
    Светът голям ли е и спасение дебне ли отвсякъде? - вярвам го!) (как е филмът?)
    Имаш ли си местенце в София /за заведение става въпрос/, където обичаш да циклиш и се чувстваш като вкъщи? - Да си призная, не съм любителка на заведенията, но сладкарничката на Мадрид ми е много любима, предпочитам навън, обаче.)

Азз отивам да почета малко преди лягане (: - Приятно!
    А за @лма @лтер просто попитах...иначе отдавна не съм стъпвала. Не си ли пробвала да се вкючиш в трупата? - не, но в момента обмислям дали ми се занимава с актьорско майсторство

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от RiseGirl
    Ако можеше да си от приказка коя приказка би избрала ?
    Знам ли...

Ако ”целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката? - Ако е така(а ми се ще да не е), нека светът е един уъркшоп, в който всички сме заедно и си прекарваме добре.
    хех защо не можем да се гъделичкаме сами? - Кой ти каза? Пробвай с перце:Д
    Искало ли ти се е някога нещо просто да не беше се случвало? - Искало ми се е, но се уча да ценя всички преживявания.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз съм козирог с асцедент близнаци.

Ммм искам да ти призная, че благодарение на теб ходя на театър. Макар и 4-5 пъти в месеца.

Шоколад? Любим?
    Писала ли си нещо (преди пиесата)?
    Мечо Пух? Любим герой? (малко е комерсиално, да.)
    Я кажи...катми или гофрети с шоколад?
    Любим аромат?
    Любим месец от годината?
    Любим герой от "Малкият принц"? С какво го свързваш?

Съжалявам, че ви прекъсвам столирането, ама гледам, че се пише за театър.
    Та, кажете по Софийските театри какво интересно може да се гледа и къде?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И аз съм козирог с асцедент близнаци. - Ами, това обяснява симпатиите ми.)

Ммм искам да ти призная, че благодарение на теб ходя на театър. Макар и 4-5 пъти в месеца. - Ехаааааа))) Гордея се с теб, а това хич не е "макар", аз ходя все по-рядко напоследък.
    Шоколад? Любим? - Не обичам с ядки.(освен един с планински върхове на опаковката, който тати носеше на пистата) Харесвам детския на Милка, също и този с ягодка, млечния на Линд, както и обикновения синичък "Млечен шоколад".
    Писала ли си нещо (преди пиесата)? - да, писала съм, всичко си отиде със стария ми компютър, който брат ми зарази и никой не съумя да спаси.(
    Мечо Пух? Любим герой? (малко е комерсиално, да.) - Мечо Пух ми идва леко глупав, така де, в повече...
    Я кажи...катми или гофрети с шоколад? - дъъ, гофрети:Д *облиз-облиз*
    Любим аромат? - ванилия, канела, на трева, на дъжд...
    Любим месец от годината? - декември, юли...
    Любим герой от "Малкият принц"? С какво го свързваш? - най-много харесвам Принца(каква изненада:Д), свързвам го с чистотата
    с тоя нет малко тегаво, ама ето, отговорих за 3-ти път:Д

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Съжалявам, че ви прекъсвам столирането, ама гледам, че се пише за театър.
    Та, кажете по Софийските театри какво интересно може да се гледа и къде?
    Какво ти се гледа? Драма или комедия, нещо по-камерно или по-скоро комерсиална масова продукция(пхах)?
    Всички първо биват пращани на "Хъшове" в Народния.(просто така повелява традицията)
    Комедия в топа - Плажът в Сълзата и Москов - където го има("Животно на трона" в МГТЗК, примерно), ако се радваш на просташки шеги в стил "Улицата".
    Та, кажи какво очакваш, за да знам какво да ти предложа.

Всичко, но да е интересно, драма, комедия, простащина, културно, любов, няма значение, просто искам добро представление.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Всичко, но да е интересно, драма, комедия, простащина, културно, любов, няма значение, просто искам добро представление.
    НТ:
    1
    2

Сълзата:
    1

199не мога да ровя в програмата, това дават утре:Д, пародията на Шекспир на Сънински е адската!!!)
    1

МГТЗК:
    1
    2
    3
    4
    5

МТНБ:
    1
    'баси, свалили са представлението по Димови...

ПП:Пхаха, пролича ли си кой ми е любимият театър:Д
    ППП:Има и много други актуални представления(дори в Академията, примерно - "Белградска трилогия", ако още го играят), които няма да спомена в този си пост:Д

Мерси. Харесах си 2 пиеси, едната от която ще гледам задължително - "Хъшове".
    Може да ми ги кажеш само по имена, аз в гугъл ще си намеря останалото

ПП Отначало, като ти прочетох поста и не видях линковете изпаднах в шок и ужас и си помислих, че тва е най-сложния код на света

Мега фен Аватара на Blab
    Знаех си, че трябваше да използвам само нули и единици, ама нали съм от бавните, та така:Д
    Хъшове има на 7-ми. Даже планувам да се заведа, ако останат места.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си