- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е Blab
Алекс не харесвам.Първоначално написано от Jesus
Сам е моят типаж, но примесен с шума на Кловер(моля, детското е френско, да не го американчим)
Не съм интересна и сама го зная;
Не мисля, че въпросът беше с такава насока...Първоначално написано от Jesus
![]()
mindscan
гняс, к'во другоПървоначално написано от Jesus
ама изобщо не беше с такава насока въпроса ми, Теди ме разбра : )
лялляял
кое песен може да те разплаче...
Ще ти кажа лично, за да не си придават важност разни хора.
Всъщност, прочети, после я изтрий:Д
хоп : )
SCAT >> http://en.wikipedia.org/wiki/S.C.A.T...ic_Attack_TeamПървоначално написано от IrrieSkyline
Ах вие с вашето мръсно подсъзнание !!!!!!!!!!!
Поздрав http://vbox7.com/play:45fce434
Как е женски род на колега ?
Ми, не, и с такава насоченост не беше.Мони, аз те разбрах също.
Бтв пускаш много хубави емотиконки. Искам още веднъж на стола. Вече съм 'бсолютно друга!
![]()
mindscan
Благодаря за поздрава. И аз искам, 'ма с'а не може.
Няма си женски род, което е безкрайно тъпо. Предпочитам да ми подвикват с "хей" или "милейди" пхах.
Он' к'во се отби само да даде знак колко сме/ъм зле?
Ние това много добре си го знаем.
Прейо, коя си ти и за какво се бориш?(полети до Видин отпада като възможен отговор)
ъмм колежка о.О
Прейче, ще бъда твоя принц...хъхъх
Тедиииии
`... имаш ли чувството, че понякога животът е много скучен и сив ? Как би променила това?
`Какво би посмяла да направиш ако знаеш, че след това можеш да върнеш времето назад!?
`Имало ли е момент от живота ти до сега , когато не си искала да научиш "истината", защото си знаела, че ще те заболи например ?
усмивке...
![]()
Ще го имам предвид, но се надявам да съм го отркила!Първоначално написано от RiseGirl
Благодаря ти все пак.
П.П. Много обичам такива жаби.![]()
mindscan
Първоначално написано от RiseGirl
ама ти си адашкаааааааааа
и аз съм Теди :р
Студ/горещина?
Какво предпочиташ - да мечтаеш, или да действаш, дори да знаеш, че има шанс да се провалиш?
Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=h6opRuV1rUg - не знам дали я слушаш, но на мен много ми харесва. (:
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хах, да, и това знам:ДПървоначално написано от Madness
Фофии? - не липсват.
Пристрастявания? - имам ужасната черта да се привързвам прекалено силно към хората, които обичам
Студ/горещина? - обичам, когато треперя)
Какво предпочиташ - да мечтаеш, или да действаш, дори да знаеш, че има шанс да се провалиш? - непрестанно се рея във въздуха, но когато искам нещо - правя всичко (не)възможно да го случа. "Провал" е някаква ужасна дума, не умея да губя, не вярвам на някой да му се харесва чувството.
Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=h6opRuV1rUg - не знам дали я слушаш, но на мен много ми харесва. (: - Мерсииии(мече)! Харесвам Натали, това даже май съм го пяла.)
Някъде има ли твоя снимка ? - В албумчетата вкъщи и у баба:Д
Ето няк'ва частичка:
![]()
Какво би направила, ако разбереш че преди 1ви Август 2008 си наследила 200 милярда долара имам предвид зимбабвийски долари ?
И пееш?
Още някакви скрити дарби?![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Да ме вдъхновява, например.
П.П. Добре.
mindscan
lol Знам, че не се познаваме, ама явно съм в странно настроение днес. Ако си наистина това, което пишеш в темата, ме радваш доста. И сигурно трябва да питам нещо... lol Хубаво де..
Интересуваш ли се от астрология (не знам защо се зачудих четейки)?
Иии какъв асцендент имаш викаш :Р?
Т'ва колко се падат, 300-тина лева? Ще отида за седмица-две на морето.Първоначално написано от Jesus
И пееш?
Още някакви скрити дарби?- Ами, странно ми е, но изкуствата ме държат в ръцете си от съвсем малка. Нямам някакви големи претенции за гениалност(пхах, лъжа:Д), но ми се отдават доста неща.)
ПП:За кой ли път дават "Хубава жена"?Да ме вдъхновява, например. -Гледам, че не съм само аз:Д Ако ти се чете, има 278 неизтрити страници, изписани докрая, без полета(Шекспир е уместен:Д).
П.П. Добре. - малко по-надолу от добре сме днес, аз и моите джуджета.
Само вие двамата ме вдъхновявате.
Това за джуджетата не го разбрах.
mindscan
И аз ще попитам, освен че си момиче, под 16 ли си? (това е таргет-групата, която ме харесва:Д)Първоначално написано от Rossmary
Не съм задълбавала, след като питаш, си наясно колко необятно и свързано е всичко там. Обаче, мечтая си да се науча да правя и разчитам карти, няк'во яко ще е:д
Близнаци ми е асцендентът, поне така ми го изчислява астро5 бля-бля.:Д Но ми обяснява доста неща, та да, близнаци трябва да е.
и аз т'ва с добре-тоПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()