- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е Blab
бла-бла, я!:Д
сетих се, малко не съм в кондиция, да ми се прости.
Доколкото си спомням инфлацията в Зимбабве стигна около 270 000 000 %![]()
![]()
![]()
а парите за които ти писах са около 2-3 лв.
фен съм ти
![]()
Обидена съм!Първоначално написано от Blab
mindscan
Не си правете смях на мой гръб, ей!
Стига дееее(примигва омагьосващо с клепки:Д)Първоначално написано от IrrieSkyline
Има нещо такова, порасналите са дървеняци *ууу!*(тъмб даун)
Не прочете кодираното съобщение![]()
Каква ти е любимата марка кола и съответно модел ?
И каква би си купила ?
Обидена съм!Първоначално написано от Blab
Влез си в скайпа, по дяволите!
mindscan
Прочетох, ама се правя на важна:Д
Харесвам колите като мишлета, с такава форма, няк'ви на Ситроен и Пежо, бля-бля... харесвам Полотата и Лупото на Фолксваген. Бля-бля, Мини-купърите... дрънннннннн... не разбирам от коли, но не харесвам големи коли, обаче ванчетата, даже автобуси разни - <3
На този етап от живота не бих си купила кола, в София е толкова пренаселено откъм автомобили, че само аз липсвам в трафика. Пък и живея недалеч от Моята зона, та не ми и трябва. Обичам да ходя пеш, обичам също и да се возя(нощна разходка - ехх...), за да гледам навън. .......точки, точки, точки.... Лайф ис ъ кабарей, ит'с онли ъ кабарееееееееееееееееееее еееееееееееееееей...
Глупости. След 15 дни ставам на 17!Първоначално написано от Blab
![]()
Дъъ как ме подцени набързо... хД Аз се интересувам от астрология, затова питах, де.. Просто имам нужда да ми се напомня отвреме навреме, че тая оптимизъм в себе си, това е цялата работа. Колко е голям детския ти фен клуб?![]()
А, не, мъничък е, ама са много мощни!(куул)
Сама съм си ги избирала даже:Д(това е хубаво)
ПП:Не се обиждайте на години, бе! Аз като пораствам другата седмица к'во? Нищичко не значи!
Значи, че ще празнуваш и ще се радваш, и ще е празник. И ще има торта... <3
Ето, видяхте ли, че нищо не сте ме питали.
Аз не си празнувам рождения ден, за сметка на това празнувам всичките си малки рождени дни.) Около официалния изпадам в добре познатата ни Сатурнова дупка, правя си шибани разносметки... като цяло ми е едно мноооого хубаво.
Обаче искам нещо да ми се случи точно тогава. Няма да кажа какво, ще се надявам да се сбъдне. И така.
Когато чувстваш, че е празник, значи е празник.
За тебе кое е по-често празниците или обикновените дни? (под обикновен нямам предвид отегчителен, депресиран или нещо такова, простооо празникът ееее празник...)
/малко не-формулирана мисъл хД/
Иии какво би пожелала за "лека нощ", защото май май ще си лягам?![]()
Както и една седмица преди рождения си ден си в Сатурнова дупка (Венерино-Марсова).
mindscan
хееей
аз съм оле, затвори очички : )
http://vbox7.com/play:51fb73d8
защо не лягате млади девойки?
усмивке, кога ставаш с една годинка "по-голяма"
Аааааа, много обичам Андресен!
Аз не спя, защото летя!![]()
mindscan
Олеееееееее)))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))<3<3<3
туп-туп-туп-туп-туп))))))) Обичам гооооооооооооооо!
Повечето дни обичам! - неформулиран отговор:Д
Пожеланието е нещо строго персонално. Не харесвам баналности. Каквото обичаш, това ще ти пожелая, каквото ти липсва, каквото копнееш - да се случи!
едит:
Е, ще си легнем, ей сега. Аз поне, Прея да си пърха, 'ма по-тихичко, че много шумка гледам.
Прея се страхува и малко и отслабват крилете, затова шуми, напряга се.
mindscan
А не бива.Първоначално написано от IrrieSkyline
С утрото всичко си идва на мястото)
Лека нощ!
Сънувах Го! Сънувах страховете си и после всичко беше на пт да се оправи, но се събудих.
mindscan
Az pyk se sybudih, za da popi6a. Mnogo prikazen syn, naistina.)
бръъъм
`кое те изкарва от релси...
`ако можеше да притежаваш една свръхестествена способност, коя би избрала и защо?
`Кое време от денонощието ти е най-любимо и защо?
пп: нищо против, че ползвах онази част от пиеската за подписа си..налии : )
Първоначално написано от RiseGirl