- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е Blab
прави си смях ти на мой гръбПървоначално написано от RiseGirl
*имам ли избор, въобще?:Д
*ам, предполагам, не искам да си припомням такива моменти.
*прикритостта и фалша
*ами, не знам... Често правя глупости, нещата не винаги се развиват по план... Това лято имах един период, наситен с такива. Както помагахме в учителската стая с написването на дипломите на 30 юни, ми щукна, че ми се ходи до морето. Проверих в колко часа е експресът, за час и половина се прибрахме, събрахме си багажите и тръгнахме. Беше особено хубаво прекарване.
След морето с моето Бети ходихме да спим при разни хора, защото нямахме пари, а не ни се прибираше. Несебър е страшно мутренски вечер, направо краката ми трепереха. Разни такива, не особено шантави неща.
Снощи щяхме да ходим в едни познати, бях наготвила, ала-бала, Ани ми се обади в 15:30 и ни предложи да посрещнем новата година заедно. Озовахме се в някакъв апартамент(4-ма или 5-ма съквартиранти направили купон, за който си няма къде да отиде), пълен с млади и усмихнати каки и батковци(сигурно 50 човеци сме се събрали), много смях. Бяха си залепили всякакви бележки по стените, вратите, с инструкции и разни бъзици... Интересно, но си изкарах много приятно, с 2 от любимите си същества.)