- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият ми ми се обади за Нг..
съмнително... но възможноПървоначално написано от pandelka
Raise your fist!
Даа,може да му се е приклецалоПървоначално написано от MostHated
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ммм хихи то тва няма да е от въспитание вечеПървоначално написано от aciko
Raise your fist!
Незнам какви са ви отношенията,но ме съмнява да ти честити защото има нещо.И аз честитих на много бивши,дори и на тези с които не съм в добри отоншения,но нямам нищо към всички.
е как...тва е ослужливостПървоначално написано от MostHated
![]()
да ти направя услуга ?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Raise your fist!
Първоначално написано от MostHated
![]()
ще ме черпиш ли една пица
![]()
Според мен малко е пиинал сетил се е за теб .. за постъпката си станало му е гадно и ти е звънал![]()
естественоПървоначално написано от aka6a_vamp
Raise your fist!
начи се договорихмеПървоначално написано от MostHated
![]()
И моя бившия се обадиПървоначално написано от psihqsala
каза че тия дни ще ми се обади...ама като дигна ще кажа, че не помня такова нещо, ще кажа че съм заета и готово
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да се е сетил за теб. Нали за това се обаждаш на някой на Нова година да му покажеш, че мислиш за него. А щом мисли затеб тогава, това значи много.Може или да го е хванала носталгията, или да е решил, че е направил голяма грешка да те зареже.
П.П. А на мен моят не ми се обади, въпреки че на Коледа ми писа смс. Сранна работа... От 2 години откакто се познаваме не е пропускал да ми честити празник.
If love exists, I will fall...
Именно,точно това имам предвид. Смисъл,аз не бих се обадила на всеки на Нова година точно,защото просто не се сещам за всеки по това време. Сещам се само за най-близките до сърцето си хора и звъня на тях. Това ме навежда на мисълта,че явно не ме е забравил напълно и затова попитах какво означава според вас. Не казвам,че трябва да са чувства,но може да е просто някакво отношение...
^^ Авторке на 12 ли си или на 14?![]()
3ащото надали си на повече от 15....
Това,че бившият ти е звъннал да ти честити новата година нищо не значи.Просто се е сетил човек да ти честити новата година...това е.
Първо и аз да ви честитя новата 2009 година![]()
П.П. И на мен бившия ми писа смс за Н.Г... нещо от сорта на "момиче като теб заслужава много", но съм сигурна, че просто се е сетил за мен и е решил да ми пише като на приятел. Не си давай напразни надежди![]()
На 18 съм...
I az prekarax vecherta s bivshoto si gadje... makar i da si ima priqtel veche.., no mi kaza radvam se che shte byda s teb na NG.... no tova nishto ne znachi... prozto chisto priqtelski otnosheniq.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Според мен наистина е хубаво, че ти се е обадил, но нищо повече. С това може би показва, че иска да сте си в добри отношения, което трябва да те радва.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Абе ние да не сме ви ясновидци? Само се чудите кви тъпи теми да пускате. Сигурно иска да си останете приятели. Или иска да е на принципа "ежко и бежко"
Според мен не залагай много нажелжди на това обаждане, защото може да е пийнал, пък и момчетата са едни такива - често дават на момичето надежда, ама всъщност нищо не значи за него.
И аз така смятам да ти честити и така...Без нещо друго,все пак явно ти има уважение