.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Град
    Destanation unknown ((:
    Е да , прави сте , че може да е от любезност, ама .. де да знам .. щом й се е обадил, все пак значи още мисли за нея .. знам ли

hottie
    Guest
    Да, но това че мисли за нея не означава, че иска да е с нея

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    На мен ми се обади един бивш и получих смс от 2ма ... най забавното беше че в пожеланиета имаше : мн любов

Иии според мен нищо не значи и аз в скайпа вчера разпращах на всички ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

chestita nova godina! Ami spored men ti se e obadil ot yvajenie da te pozdravi a i ot kade znaesh-moje pak da izpitva neshto kum teb az predi godina i polovina kat tragnah s purvoto mi gadje toi me skusa,uj mu bqh bezrazlichna puk i predi 2 sedmici pak me moli da sme zaedno

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Човекът просто ти е честитил..
    От това, което си мислиш от една страна го разбирам защо те е скъсал..
    И какво разбираш? Той ми даваше прекалено много надежди..били сме заедно по общо желание..никой не го е насилвал..той беше мил, търсеше ме постоянно,даваше ми внимание...приятно му беше с мен,целуваше ме, какво си разбрала? Да,но това е минало и просто ми харесва и ми се иска поне част от него отново..и затова се филмирам за обаждането му. Въпреки,че вече нищо не е както преди,защото приключихме отдавна. Не знам за какво го разбираш ти...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И аз писах СМС на моя бивш за НГ, естествено той миличкия е толкова прост, че дори от уважение не ми отговори... Но аз му писах ей така, просто, защото бяхме много време заедно и от уважение.. не знам при теб как седят нещата.. монетата има две страни в случая..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Ямбол
    Драснах по един есемес на всичките ми приятели включително и бившите, но това нищо не значи. Просто учтивост.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен
    Именно,смс. А това е обаждане,това имах предвид. Както и да е,може би наистина е любезност.

Град
    Ямбол
    Дори и обаждане да е... Уважава те, учтив е.
    Ти какво искаш? Като те види на улицата да те псува ?
    Били сте заедно, обичали сте се, защо да не се уважавате поне след раздялата.

hottie
    Guest
    Добре, щом си си наумила твоето и не искаш да чуеш противоположни на твоите мисли защо искаш мнението ни?

Голям фен
    Не,че не искам да чуя противоположни мнения,просто си излагам своето мнение,всеки друг има право да изкаже собственото си,аз не съм ви забранила..

az sa6to te razbiram tezi koito ti se podigravat ne razbirat kakvo ti e am az mislq 4e 6tom ti se e obadil o6te ne te e zabravil i tova e edin mil je6t ot negova strana no spored men e glupavo da si misli6 za ne6to drugo prosto e re6il da te ovaji no tova si e moe li4no mnenie

Голям фен
    Още повече,че съм сигурна,че всеки тук е изпадал в подобна ситуация,ама иначе като могат да се гаврят,що да не го направят... оф,иска ми се това момче да е пак с мен, но не знам струва ли си ...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Още повече,че съм сигурна,че всеки тук е изпадал в подобна ситуация,ама иначе като могат да се гаврят,що да не го направят... оф,иска ми се това момче да е пак с мен, но не знам струва ли си ...
    Значи сега е момента да обясниш защо сте се разделили да видим дали си струва да сте заедно пак.

и какво... и моя бившия звънна... не значи нищо!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Everywhere
    чисто приятелски взаймоотношения ...нищо не зна4и (лично мое мнение )...
    Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler.

Цитирай Първоначално написано от RoShaVoTo
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ооо боже...на мен пък една фр ми звънна...дали не е лесбо?..пада си по мен-все пак ми звънна
    И на мене ми звънна една фр... кой знае сега какво ще иска, мани ти
    въййй на мен ми звънна една приятелка на баба

Това че ти се е обадил не означава нищо, просто добра и умна постъпка от негова страна Ако обаче ти искаш а знаеш дали все още има нещо попитай го

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    На мен,не ми се обади..След като ми провали рд-то(миналата год,за което му благодаря) и сложихме край...Нека е жив и здрав и така...продължавам....Автерк :Може да ти се е обадил просто,защото е възпитан или е останал с добри чувства към теб,което е супер.

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Цитирай Първоначално написано от RoShaVoTo
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ооо боже...на мен пък една фр ми звънна...дали не е лесбо?..пада си по мен-все пак ми звънна
    И на мене ми звънна една фр... кой знае сега какво ще иска, мани ти
    въййй на мен ми звънна една приятелка на баба
    къртите бее
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Странно..мене пък бившата ми щеше да идва да ме посещава днеска ама се объркаха нещата

Град
    раЯ.. (:
    еми и на мен ми се обади да ме поздрави, все пак кво толко..проявил е човещинка човека..винаги, когато съм късала с някого не съм се каралас него..винаги си поддържаме връзка..чатим, излизаме на кафе с др фр..като се срещнем някъде из града дори се цункаме по бузките..кво лощо има, като вече не сме заедно да си не говорим и да се гледаме накриво като се виждаме ли..хах тва пък е супер смешно и детско
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Бившият ми ми се обади за Нг..

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Първо да пожелая на всички ви Честита Нова Година, много любов и щастие, здраве и късмет !!!
    Снощи постъпката на бившия ми ме учуди..обади ми се за Нова година..дали това означава нещо..или просто звъни на всички..? Не знам,чудя се. По принцип той ме скъса и не сме в идеални отношения след всичко,в общи линии вече не се виждаме..не знам дали да си мисля нещо или е нещо обикновено за него..как смятате..
    И моя бившия се обади каза че тия дни ще ми се обади...ама като дигна ще кажа, че не помня такова нещо, ще кажа че съм заета и готово
    а к'во прайм ако се обади втори път

Каза ми че се пребира утре....аз му казах че заминавам и не знам кога ще се пребера... Честно казано взех да се притеснявам

az se obadih sa6to na biv6iq si ama tva ne zna4i ni6to prosto go pozdravih HAPPy NEW YEAR
    majoretkata...skype-sladkata164

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И ние с бившия се поздравихме, но това не значи нищо Просто поздрав. Ако пък толкова ти е любопитно го питай, но има голяма вероятно да ти се изсмее..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си